Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kim jest prawiczek jak sama nazwa wskazuje że szanujący facet z zasadami!!!!!

Polecane posty

Gość gość

coś pięknego

Gość gość
jest p***a bez jaj na damskiej kafe

Gość gość
mnie chcą bo jestem prawiczkiem czystym

Gość gość
chyba w snach cie chca haaaa zalosny jestes

Gość gość
kobiety wiedzą że prawiczek to szanujący facet z zasadami

Gość gość
Nieprawda, ja jestem prawiczkiem, ale nie dlatego, że się szanuję, tylko dlatego, że nie miałem okazji.

Gość gość
Osoba która się szanuję to osoba która robi to na co ma ochotę ale z dużym umiarem i zasadami.Jeśli kobieta nie jest dziewicą do ślubu to nic złego,ją rozliczy ktoś inny ale nie masz prawa mówić o sobie że się szanujesz bo to nie prawda jesteś zakompleksioną peezdą i siejesz ferment tu weź stąd wyp ierrr dalaj :D

Gość gość
szanujesz się tylko wtedy kiedy zachowujesz cnotę do ślubu

Gość gość
mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata

Gość gość
KOCHAM NIEDZIEWICE I NIE MAM NIC DO NICH :) nie lubię dziewic z jednego powodu że myślą że są lepsze od innych kobiet a nie są :P moja żona przed mną nikogo nie miała a ja przed nią ale i tak nie lubię dziewic :D

Gość gość
mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata mąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowatamąż mi mówi, moja kupo kupo sraczkowata

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje zdjęcia i kontakt: http://www.seksiknumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://seks-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.

Gość gość
Seks sam nie przyjdzie trzeba poszukać. Ja na nimfomanki24.pl niezłą niunie zapoznałem