Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczuje kobietom,ktore maja duze nosy.

Polecane posty

Gość gość

Bo co im da szczupla sylwetka i markowe ciuchy,jak nochal maja jak...nie powiem co.

Gość gość
Racja, krzywy albo wielki nos szpeci całą twarz. Dziwie sie ze tyle kobiet takie ma i nic z tym nie robi.

Gość gość
wiesz, moze maja duże nosy, ale ty masz za to pizzzde w poprzek a z tym juz nic nie da sie zrobic :)

Gość gość
Odezwala sie rozklapiocha,ktora zazdrosci ladnej piczki :)

Gość gość
Oho, jest pierwsza z nosem jak klamka od zakrystii :D

Gość gość
większość kobiet ma małe nosy - duże mają babochłopy większość mężczyzn ma duże nosy - małe mają zniewieściałe cjoty

Gość gość
litości... ja mam duży i żyję. Moja wina? takie geny. A co mam niby z tym zrobić? Wywalić 7 tyś na operację, żeby inni mieli przyjemność na mnie patrzeć? :D Soryy mam inne priorytety. Nie muszę się podobać wszystkim, są ważniejsze rzeczy w życiu niż ładna buźka. Dla ciebie nie? To współczuję.

Gość gość
Ja bym zrobiła jednak operacje, to nie są wysokie koszta, a ogólne wrażenie o niebo lepsze. Ale taaa lepiej byc brzydką altruistką, co ma ważniejsze "priorytety" pffff

Gość gość
plastyka nosa kosztuje 10 000zł nie 7 000 chyba że u partacza który zniszczy tobie nos

Gość gość
Soryy mam inne priorytety. Nie muszę się podobać wszystkim, są ważniejsze rzeczy w życiu niż ładna buźka. Dla ciebie nie? To współczuję. x Tak wszystkie pisza,ze uroda nie jst taka wazna,a same z przyjemnoscia dowalaja tym ladniejszym.Nie trawie hipokryzji.

Gość gość
liczy się naturalnosć a nie poprawa całej urody nos, usta itp.

Gość gość
Wiecie co jest swietny specjalista Marek Wegrzyn z Wroclawia i chyba wlasnie u niego jest 7ty. to drogo jest... ale mi sie wydaje ze czasem warto tyle wydac i miec lepsze zycie!!!

Gość gość
No wlasnie, teraz wszystkie nagle takie naturalne, wygląd nie ważny, bla bla.. A jak widza ładną dziewczynę to aż kipią z zazdrości.

Gość gość
przecież nie napiszą że zoperują sobie swoje wielkie kinoly, wiadomo że im też nie podoba sie ich nochal ale co mogą zrobić jak kasy tylko zazdrościć ładnych nosów innych kobiet

Gość gość
gość dziś to tanio bo u mnie takie zabiegi kosztują 12 000zł

Gość gość
tylko idiotki kase przeznaczają na operacje plastyczną

Gość gość
gość dziś nie 7000zł tylko 8000zł

Gość płytkość jest płytka
koorfa, przemować się rozmiarem nosa, to dopiero się komuś nudzi, jest co jest i hooj, jak was ktoś nie akceptuje takimi jakimi jesteście to hooj im w doope

Gość gość
Profesjonalna robota kosztuje od 12 tys. zł. I po co? :D żeby ktoś się zachwycał moim noskiem ? Kazdy mnie zna w moim mieście, faceci będą mieć porównanie sprzed i po operacji :D cycki sobie zrobiłam, fajnie to wygląda, ale teraz myślę, że byłam próżna :P

Gość gość
nie mam z kim tutaj nawet prowadzić dyskusji :) zal mi was, skoro najważniejszy dla was w życiu jest wygląd i kształt noska :) Niczego nikomu nie zazdroszczę, bo zazdrość z samego założenia jest głupia. Nic na niej nie zyskujesz poza złym samopoczuciem. Każdy grzech ma nam dać iluzoryczną przyjemność poza zazdrością własnie. I jeżeli dla mężczyzna mnie skreśla z powodu tylko i wyłącznie nosa. To trudno. Bo wiesz co? Ja nie chce takiego faceta. Koleżanki i znajomi odrzucający tylko dlatego, ze mam duży nos. Też mi nie są potrzebni. Operacje plastyczną się robi tylko po to by psychicznie samemu z sobą poczuć się lepiej. Nie mam nic przeciwko, jeżeli coś Ci przeszkadza na tyle, że utrudnia ci normalne funkcjonowanie to zrób to. Wydaj te pieniądze. Ale tylko dla siebie samej nigdy dla innych. Ja kocham swój nos bo jest częścią mnie :)

Gość gość
człowiek rodzi się z założenia idealnym takim jakim jest, to przez innych zaczyna się czuć gorszy. Przez media trąbiące o ideale piękna, przez ludzi próbujących się dowartościować dowalając komuś. Kochajmy sami siebie, a pokochamy innych. Tego wam życzę. Bo przejmowanie się takimi pierdołami naprawdę jest głupie.