Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o FACETACH,ktorzy dosyc czesto krytykuja wyglad jakiejs KOBIETY ????

Polecane posty

Gość gość

Co sadzdicie o facecie ktory ,doysc czesto krytykuje wyglad innej kobiety,mowi o nich ze brzydka itp ?

Gość gość
Że jest taką pizdą niemeską, albo ona go nie chce a w rzeczywistości mu się podoba

Gość gość
A on taki piekny Adonis idealny ? kazdemu mozna cos wytknac. Czlowiek ktory czuje sie dobrze z soba,lubi siebie, nie potrzebuje nikomu dowalac,wysmiewac kogos,ponizac,wywyzszac sie ...

Gość gość
Znam takiego co się śmiał z kobiety bo miała duże cycki naturalne, i w ogóle ładna fajna ale chyba za nim nie przepadała, sam sie zwiazal z płaska dechą, wiec albo kompleksy albo jakis kryptogey co lubi płaskie.

Gość gość
bo moze nie byl w jej typie,olewala go,nie chciala dac seksu,a on odwrocil kota ogonem ze niby ona brzydka :)

Gość gość
Facet jak mowi o kobiecie brzydka tzn ze wg niego jest brzydka , faceci sa konkretni . Nie wymyslajcie ze na zlosc to mowi

Gość gość
że to zakompleksiony buc bez klasy faceci mówią tak w dwóch przypadkach: 1. laska mu się naprawdę podoba, ale że go spławiła, a on nie potrafi tego przyjąć z klasą to tak się właśnie zachowuje 2. laska jest rzeczywiście niepiękna, ale ten burak miast trzymać gębe na kłódkę to wyraża taką opinię na głos Mężczyzna z klasą nie powie tak o kobiecie na głos (nawet jeżeli tak myśli). Tyle że posiadanie klasy i honoru to w dzisiejszych czasach wyjątkowo deficytowy towar; w tak schamiałych czasach przyszło nam żyć... :o

Gość gość
Odkad pamietam jak chlopaki zaczeli tak oceniac, a bylo to chyba jakos w gimnazjum. Zawsze mnie to w duszy dziwilo i smieszylo zarazem. Koledzy robili to na okraglo, krytykowali inne dziewczyny, ja nie potrafilem, nie bylo to zgodne ze mna. Tak mi zostalo do dzis. Wiem, ze faceci lubia tak "oceniac" kobiety, ale nigdy tego nie zrozumiem jako facet. Jak nie mam kobiety, to szukam i sie staram, unikam ocen. Jak mam juz kobiete, to skupiam sie na niej.

Gość gość
10.02 bo ty jesteś normalny,a oni są beznadziejni

Gość gość
10:05 Normalny-niepopularny :)

Gość gość
popularność wśród kretynów albo idiotek,małe wyróżnienie

Gość gość
Ja miałam sytuację na portalu randkowym...nie chciałam być kochanką i d*******y mu to zaczął mi ubliżać i teksty rzucać,że i tak mnie facet wymieni na szczuplejszą,młodszą etc etc.Wyszło prawdziwe oblicze.

Gość gość
d**y dać mu*

Gość gość
Myślimy, że na świecie nie brakuje imbecyli, którzy nie wiedzą, że nie wszystko co strzeli do pustego łba można powtarzać na głos.

Gość gość
Glupcy nie wiedza,ze sa rozne gusta.

Gość gość
kompleksy, można mieć swój gust ale po co to głośno komentować?

Gość gość
Buraki taki postepuja... wiec o czym tu duzo mowic... meski mezczyzna nigdy tak nie postepuje.

Gość gość
Ci co najbardziej krytykują kobiety, to brzydkie stare grube łyse krasnale na krótkich nóżkach.

Gość gość
01:18 W punkt. Kiedyś w moim życiu byl pewien facet. Ja szczupła z średnim biustem ok 56 kg wagi 173 cm wz powiedział mi ze powinna m sobie zrobić operację plastyczną biustu bo jest za mały oraz waginy. Przy okazji stwierdził ze jestem gruba. Miałam przez 10 lat niedowage. Szczerze mówiąc nigdy nie miałam na tym punkcie kompleksów a on tak mi potrafił dosrac. Wymienił mnie na gorszy model krótka mówiąc a to jak mnie wyzywal nie wiem może chciał moją wartość pomniejszyć na każdym kroku. On coz duzy gruby z wielkim bębnem przed soba...uważający sie ze On ma klasę. To nawet kolo klasy nie stało. :s

Gość gość
hihi niezle i sa przekonani o swojej z******tosci ;) ;)

Gość gość
Tak właśnie przekonani,a co najlepsze nie wiele sobą reprezentują kiedy pokaże się ich prawdziwe oblicze.

Gość gość
Najbardziej krytykują ci co sami wyglądają jak rozlane góówno