Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarrrnaa_

Koszmar :o

Polecane posty

Gość Czarrrnaa_

Właśnie obudziłam się zalana łzami i potem, całe szczęście to był tylko sen

Gość Czarrrnaa_
nie wierzę z reguły w horoskopy i takie sprawy ale teraz mam wątpliwości, chętnie się dowiem co taki sen oznacza. Nocowalam u mojego faceta w domu, w którym mieszkał też jego wujek. Jak zostałam z nim na chwilę sam na sam to opowiadał mi że wszyscy oskarżali go kiedyś o morderstwo jakiejś dziewczyny, ale to nie była prawda i żebym że panikowala jak się o tym dowiem. Ogólnie normalny facet, mój chłopak mówił, że wujek w porządku. I jak staliśmy razem przytuleni, jego wujek przechodził obok nas i pokazał mi czyjś odcięty palec! Ja się wystraszylam, zrozumiałam że z gościem jest coś nie tak! Mój chłopak mówił że mam chociaż ja.mu dać spokój że on swoje przeszedł już i żyje teraz sobie spokojnie, ja mam nie robić afery. Później wujek przyszedł i szepnął mi że się cieszy ze będę dziś u nich spać i pokazał mi ukryty nóż i jakieś pociete kawałki ludzkiego ciała. I miał taki obłędny wzrok był podniecony jakby już.nie mógł się doczekać. Mój chłopak o niczym nie wiedział. Ja ucieklam z tamtąd , bieglam przez las i leżały tam wszędzie szczątki ludzkie i zobaczyłam nagle całą czyjąś rękę, podnioslam ja i płakałam i w tym momencie wujek.stal za mną... Wtedy się obudziłam :( :( :(