Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez obrabiacie doope ladniejszym laskom ? :)

Polecane posty

Gość gość

Prosze o szczere odpowiedzi :)

Gość gość
Nie. I nie rozumiem tej zazdrości. Większość ŁADNYCH jest po prostu zadbanych. A te, które komentują siedza z grubymi dooopami i tylko narzekają.

Gość gość
Podobnie jak wyżej, mam ważniejsze sprawy na głowie niż zazdrościć ładnych laskom :) Polecam zadbać o siebie, a nie wylewać tutaj swoje frustracje :)

Gość gość
Ale ja jestem zadbana tylko mam szpetny ryj :O Nic na to nie poradze :(

Gość aleksandraolaolciak
A ja zapiszę się na basen,zrobię niedługo prawko na motocykl i nie będę miała czasu zazdrościć.Trza się czymś zająć niż d... obrabiać.

Gość gość
Jak zasluza. Zresztą zdefiniuj obrabianie. Ładne też potrafią się umalowac jak idiotki, ubrać idiotycznie, i zdarzy się skomentować w towarzystwie przykładowo przyjaciółki. Dlaczego ładne ktoś miałby traktowac inaczej?

Gość gość
Ladne to pojęcie względne. Są różne gusta.

Gość gość
Obgaduje ladne laski bo z jakiej racji im sie bardziej poszczescilo,ze maja lepsze cialo i buzie ?Dbam o siebie i robie wszystko,zeby ladnie wygladac,a tu przechodzi taka,ktora nawet bez makijazu i w dresie jest ladniejsza i wszystkiego mi sie odechciewa. To niesprawiedliwe. No wlasnie,dlaczego ladne ktos mialby traktowac inaczej ?A prawda jest taka,ze te ksiezniczki maja o wiele latwiej,wszyscy sie nimi zachwycaja jak kura,ktora znosi zlote jaja bo im sie trafily lepsze geny.I jak tu nie popasc w kompleksy :(

Gość gość
Niektore osoby sa zalosne.