Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sówka Odzieżówka

Sklepik odzieżowy po kiosku ruchu

Polecane posty

Gość Sówka Odzieżówka

Witam Mam kilka pytań. Od stycznia otworzyłam malutki sklepik z ciuszkami dziecięcymi po kiosku ruchu. By rozreklamować sklepik założyłam stronę na facebooku, dodałam kilkanaście jak nie kilkadziesiąt ogłoszeń na różnych portalach typu olx, gratka, sprzedajemy, itp. Przed kioskiem mam wystawione dwa manekiny oraz bilbord a na nim informacje co mamy w sprzedaży. Od tygodnia czekam na ulotki z drukarni które zamawiałam przez allegro. Dodatkowo by rozreklamować sklepik zrobiłam promocje lutową. Powiedzcie mi w jaki sposób mogła bym jeszcze rozreklamować sklep. Wielu klientów mówi mi że jestem nie widoczna bądź mało widoczna. Zastanawiam się nad reklama Led zawieszona na dworze działająca dzień i noc. Ekrany świetlne z ruszającym się tekstem. Czy ktoś z Państwa może przerabial ten temat i mógł by mi powiedzieć jak ta forma reklamy się sprawdza. Słyszę od klientów że ten interes pójdzie tylko potrzebuje dużo Cierpliwości bo jest zimno ludzie tak nie wychodzą z domu a ceny mam przystępne i Ciuszki ciekawe. Dodam że sklepik znajduje się w Kaliszu przy skrzyżowaniu ulic niestety na przeciwko budowana jest galeria. W pobliżu 4 osiedla jedno dość zamożne. Jak sądzicie czy w budce po kiosku ruchu warto inwestować w droższe rzeczy dziecięce, czy ludzie będą szukać czegoś tylko i wyłącznie taniego? Proszę o wasze opinie.

Gość gość
szybciej czy później zwiniesz interes obyś chociaż część włożonych pieniędzy wycofała, opłaty ,zusy,podatki cię zeżrą,a po dwóch latach zus 1300 zł

Gość gość
U nas na osiedlu najlepiej radzą sobie punkty, o których się rozmawia. To chyba "reklama szeptana". Nie masz na miejscu koleżanek? No i przede wszystkim MUSI być o czym rozmawiać. Sama wiesz że są sklepy, w których jest zawsze pusto, i takie gdzie drzwi się nie zamykają. Ale w naszym kraju, gdzie mamy absurdalne zarobki, jest to kwestia ceny i głównie ceny. A poza tym musi być jakość i ciekawe wzornictwo (nie te naćpane, ile wlezie, aplikacje). Myślę że na początku powinnaś postawić na dobre rajstopy, skarpetki, majtki i podkoszulki. Trudno to znaleźć. Obstawiam że w twojej okolicy można kupić z setkę polarów dziecięcych a ani jednych porządnych jakościowo i ładnych (np jednolitych w kolorze i żeby ten kolor był modny czyli łatwy do dopasowania) rajstop dziecięcych.

Gość gość
A, ulotki sklepiku zostawiaj też w salonach kosmetycznych i fryzjerskich, domach kultury (gdzie odbywają się zajęcia dla dzieci) i przypinaj do tablic informacyjnych w przedszkolach (czy żłobkach) i szkołach.

Gość Tymoteusz1
A jak wygląda Twój sklep z zewnątrz i wewnątrz? Zastanów się nad tym, bo to ważna sprawa. Myślę, że takie artykuły jak http://www.pakowyposazenie.pl/index.php/produkty/kategoria/1 mogą okazać się dla Ciebie bardzo pomocne. Dzięki temu Twój sklep zyska na popularności.

Witajcie, mam do Was pytanie. Prowadzę własny salon odnowy biologicznej. Działam już od pół roku, do tej pory nie narzekałam na brak klientów. Mimo wszystko chciałabym jeszcze bardziej się wypromować, w sposób atrakcyjny. Myślę nad kasetonem lub literami przestrzennymi https://prokonstrukcje.pl/ . Jakie macie opinie na temat tego typu reklamy?

Gość gość
Do sklepu z odzieżą na pewno przydadzą się akcesoria takie jak łączniki, metkownice, zawieszki i nie tylko. Takie rzeczy można kupić w sklepie www.gecko.pl.

Gość gość
Ja u nich najczęściej zamawiam łączniki do ubrań. Kupuje u nich bo mają bardzo dobre ceny.