Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ABC

Czuje cos do mnie? Czy nie?

Polecane posty

Gość gość ABC

Prosze o obiektywne spojrzenia na sytuacje... Pod koniec starego roku poznalam kolesia. Ma 29 lat. Bardzo mi sie spodobal. Po nowym roku do mnie napisal. Jednak Zapytal mnie o pewna dziewczyne, ktora mu sie spodobala, a ze pracujemy obok siebie to pomyslal, ze sie znamy. Od tamtej pory czyli od 5 stycznia piszemy ze soba praktycznie dzien w dzien. Zawsze to on pierwszy pisze. Ja jestem osoba bardzo kontaktowa i sympatyczna, nie lubie okazywac uczuc, wiec jak flirtuje to tak na pol serio, ze nikt nigdy nie wie czy ja w koncu zartuje czy nie. On tez zartuje przez co tez nie wiem ile jest prawdy w tym co pisze. Przyszedl nawet taki moment, ze pisalismy sobie, ze sie kochamy i w ogole...pewnego dnia mi napisal, ze powinnismy to zakonczyc, bo to moze sie zle skonczyc (w sensie,ze sie zakochamy), ale jeszcze ciagnelismy te zabawy, bo mi sie to spodobalo... pare dni wczesniej pisalismy i nagle zazartowalam, ze cos sie miedzy nami zmienilo i ze sie nie dogadujemy jak wczesniej (po prostu nie zrozumielismy sie w jakims temacie) i on mi wtedy napisal, ze zmienilo sie, to ze darzymy sie coraz wiekszym uczuciem i zaufaniem..od tamtej pory cos mi nie gra. jest jakis dziwny w stosunku do mnie, pisze dalej codziennie, ale jak mu napisze w zartach, ze go kocham to kompletnie pomija ten temat i nie wiem o co chodzi, tak jakby wrocil na stope tylko kolezenska Ogolnie to on mieszka od 2 lat zagranica, ale z tego co wywnioskowalam to chce wrocic do Polski, bo czuje sie tam samotny. Najpredzej bedzie dopiero w maju i chcial sie wtedy ze mna spotkac Powiedzcie mi prosze czy on rzeczywiscie mogl cos do mnie poczuc? Czy w ogole mozna sie zaangazowac przez wiadomosci?

Gość gość
Poczekaj rozłożę karty dla ciebie.

Gość gość ABC
Ja nie potrzebuje ironii tylko rady

Gość gość
Bardzo możliwe ze on pisze równocześnie z Toba i z ta koleżanką, o która pytał. Wkoncu ona mu się podoba a w znajomość z Toba za bardzo nie chce się angażować bo może woli tamta. Albo ma kogoś tam za granica. Praktycznie nic o nim nie wiesz, możesz się rozczarowac, lepiej nie czekaj na te spotkanie w maju bo niekoniecznie się doczekasz. Poszukaj kogoś na miejscu, wydaje mi sie ze ten ,,Twój" może grać na dwa fronty...

Gość Jula8980808880
Myślę, że skoro on pisze do Ciebie codziennie i jeszcze flirtujecie ( bo tak to raczej mozna nazwać) to się mu jakoś tam spodobałaś bo szuka kontaktu z Tobą, ale nie przesadzałabym z tym, że się nie wiem jak zakochał. Po prostu jest to jakiś flirt, który może prowadzić do czegoś więcej albo nie. NIe jest tak, że "kocha albo nie kocha". Są różne stopnie zainteresowania od zupełnej obojętności, przez zaciekawienie czyjaś osobą, zainteresowanie, sympatie, pożądanie, miłość itd. Możliwe, że te "żarty", że go kochasz, nawet jeśli wczęsniej i on tak żartował, on może odbierać jako bardziej na poważnie, może sam nie wie co ma o nich mysleć jeśli zaczęłaś pierwsza tak pisać, więc nic nie odpowiada. Myślę, że powinnaś się stać bardziej ostrożna z tymi żartami, a na pewno nie pisać, że go "kochasz" . Jeśli on zacznie flirt to możesz wtedy z nim flirtowac, a tak to racezj sama niczego nie inicjuj bo chyba on sie troche zdystansował i teraz on powinien wykazać inicjatywę do flirtowania, jeśli Ty będziesz to ciagle robić pierwsza, on się może wycofać. Może pomysleć, że się w nim zakochałaś albo sobie wyobrażasz niewiadomo co i wtedy on nie zrobi raczej kolejnego kroku tzn. nie zaproponuje spotkania kiedys itd. Z tego myslę może się coś rozwinąć, ale równie dobrze może to umrzeć śmiercią naturalną

Gość Jula8980808880
I ja (może jestem trochę staroświecka, ale trudno) uważam jednak, że na poczatku to facet powinien trochę pozdobywac kobietę, oni lubią może nawet lekko niedostępne, a Ty jesteś dla niego dostępna w 100% i jeszcze w tej chwili sama okazujesz więcej uczuc poprzez jakis tam flirt, a on tego nie odzajemnia. Daj sie teraz pozdobywać trochę jemu. I nie sprawiaj wrażenia, ze nie masz nic do roboty tylko czekasz aż on napisze, nie pisz z nim codziennie godzinami bo gość sie Tobą znudzi niedługo. Bardziej interesujący sa ludzie, ktorzy maja jakieś inne pasje poza druga osoba nawet jesli sa w zwiazku i bardzo zakochani to jeśli nawet nie zawsze mają czas na dlugie pisanie godzinami to jest to normalne. Wiec nie powinnaś tak szybko sprawiac wrazenia, ze sie zauroczyłaś , moze tez sie lekko zdystansuj i czekaj na jego ruch

Gość gość ABC
Dzieki za rady :) juz tlumacze...to on wymyslil ta zabawe ''w milosc'' nie ja. To on zaczal tak pisac dla zartow oczywiscie :) powiem wam szczerze, ze jestem mistrzem w ukrywaniu uczuc i nieraz jak cos tam napisal milego to sama go gasilam, zeby sobie czegos nie pomyslal...dzien w dzien pisze pierwszy. Ja tylko 2 razy odezwalam sie pierwsza przez caly miesiac kontaktu. Nie mowie, ze sie zakochal, ale zastanawialam sie czy sie nie wkrecil za bardzo i stad ta nagla zmiana i dziwne pisanie. Jedyne co mi powiedzial to to, ze jest teraz bardzo ostrozny jesli chodzi o dziewczyny. Z tamta klientka na pewno nie pisze, bo ona ma chlopaka i z tego co mi wiadomo to jest szczesliwa

Gość gość
kocha cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jaki on ma do Ciebie stosunek, czy cos czuje czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl