Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej corce chyba podoba sie moj partner. Zauwazylam tez, ze zaczela sie masturb

Polecane posty

Gość gość

Corka ma 12 lat. Ja od roku mam nowego partnera, i zauwazylam ze chyba corce sie podoba. Lubi spedzac z nim czas, jak m okazje na bliskosc np trzymanie za reke. Czesto robi sie czerwona, jak on cos do niej mowi. Zaczęła zabawe z makijazem, maluje rzesy , rozpuszcza wlosy cjoc niedawno tego nie robila. Zauwazylam tez jak zajrzalam do niej przed spaniem przez szpare w drzwiach, ze sie masturbuje, widziałam ruchy pod koldra o wyraz twarzy. Czy to jest normalne ? Moze nie powinnam teraz pozwalac by z nami mieszkal ? Co o tym sadzicie, powinnm z nia porozmawiC jakos o tym ?

Gość gość
Z nim przede wszystkim porozmawiaj. Normalny mężczyzna nie bęzie angażował się z wiązek seksualny z 12latką.

Gość gość
On sie nie angazuje. Normalnie z nia rozmawia. Czasem sa zabawy ze wiadomo, ze kontakt fizyczny jest np chwycenie za rece. Rozmawialam z nim, uwaza ze przesadzam i ze normalne jest to ze dziewczyna dojrzewa.

Gość gość
Chcesz odizolować ją od swojego faceta ? :D A o kogo bardziej się boisz ? :D Dziewczyna dojrzewa, może i się w nich podkohuje i co z tego ? Facet chyba do niczego się nie posunie w relacjach z tym dzieckiem ? Niech jej okazuje zainteresowanie, czułość PRZYJACIELSKĄ przecież, ojca pewnie nie ma to oszalała jak widzi faceta w codziennym życiu, szuka męskiego wzorca, bo staje się KOBIETĄ. O ile to prawda, a nie wymysły jakiegoś internetowego marszczyfreda.

Gość gość
Ojciec corki zostawil mnie, jak bylam w ciazy. Zadnego mezczyzny na co dzien nie bylo u nas w domu do tej pory. Byly zwiazki ale przelotne w ktore jej nie angazoaalam, nie chcialam jej mieszac w glowie. Nie boje sie o niego, tylko trocje mnie przeraza jej zachowanie, bo do tej pory tego nie było.

A ile lat Wy macie? Ty i partner?

Gość gość
Ja mam 34, on 33

Gość gość
Twój facet jest z tobą tylko dlatego, żeby przeczekać aż córka będzie legalna i wtedy nie będzie się musiał kryć :P Żart oczywiście. Ale polecam zapoznać się z historią romansu Woody Allena i obejrzeć film "Wyznania nastolatki" z 2015 - idealnie pasuje pod twoją sytuację.

To bym się nie przejmowała. Jak ktoś napisał, dziewczynce brakowało ojca, teraz weszła w wiek dojrzewania. Szczerze wątpię, żeby miało to szerszy podtekst seksualny. Dla niej to mimo wszystko już "starszy" człowiek :)

Gość wrednybabsztyl
Żeby nie było powtórki ze słynnej powieści Nabokova.

Gość gość
Skąd wiesz że masturbuje się z powodu twojego partnera? I skąd wiesz że wcześniej tego nie robiła, wszak dzieci potrafią takie rzeczy już wcześniej. Masturbowanie zostaw w spokoju bo to dość intymne i aż brrr że o tym wspominasz, przecież ona ma już 12 lat a nie 5. Co do czerwienienia się przy twoim partnerze to w sumie normalne, zważywszy że nie miała wcześniej częstych kontaktów z dorosłymi mężczyznami w domowym otoczeniu. Inaczej rozmawia się z dorosłym mężczyzną gdzieś poza domem czy to z nauczycielem czy kimś z rodziny a inaczej z kimś kto na codzień widzi nas w prywatnym otoczeniu dnia codziennego. Jeżeli nie jest do tego przyzwyczajona a do tego zaczęła dorastać, czuć się małą kobietką to niestety może tak reagować . Twoja córka nie traktuje twojego partnera jak kogoś nietykalnego , dla niej to prawie że obcy facet. Musicie zadbać o to by zaczęła traktować go jak przyjaciela mamy . On powinien zacząć traktować ją jak panienkę która dorasta więc niech przestanie bawić się z nią czy droczyć jak z dzieckiem . Jak zadbacie by powstały lekkie granice to będzie ok.

Gość gość
To jeszcze dzieciak a twój Partner to dorosły świadomy wszystkiego facet więc obserwuj go i zwracaj uwagę by traktował córkę jak nastolatkę a nie dziewczynkę . Dzieciak może się pogubić ale dorosły człowiek musi i ma obowiązek umieć zachować się w takiej sytuacji. Niefajnie że wspominasz o masturbacji , zupełnie jakbyś już panikowała i posądzała córkę o marzenia seksualne w roli głównej z twoim partnerem. Dla takiej panienki starsi panowie nie są atrakcyjni, to tylko niewinne próby zwrócenia na siebie uwagi, wszak córka nie będzie dziecinniała tylko, wręcz przeciwnie a za rok , dwa będzie miała swojego chłopaka na własnej fali.

Gość gość
Poprostu wczesniej nie przyuwazulam ze to robi i jakoś to moze powiazalam niepotrzebnie

Gość gość
będzie lolitka, uważaj

Gość gość
Właśnie w tym wieku podobają się starsi, muzycy czy aktorzy. Ale ja bym się nie przejmowała, przecież nie poderwie go dwunastolatka :) Ona po prostu dojrzewa i potrzebuje męskiej adoracji, szczególnie, że ojca nie miała.