Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa jest wariatką

Polecane posty

Gość gość

jest chora psychicznie, wystarczy posłuchać dwóch zdań, jakie wypowiada, by to wiedzieć nawet po obłąkańczej intonacji głosu. No i po tym jak orześladuje mnie, czyli swoją znienawidzoną szwagierkę, której czegoś bardzo zazdrości, na pewno tego, że nie ma urody kobyły. Mój brat ją utrzymuje, bo dopiero skończy jej się macierzyński i wróci na raptem pół etatu. I nie wie, że dziecko nie jest jego oraz że jest caly czas zdradzany :-)

Gość gość
Ciekawie się dzieje. Zatem w tym chaosie może coś normalnego się uchowa? Ludzie mają różne wariactwa. Najgorzej jest bawić się w rodzinę lub nie mieć skąd brać przykładu. Stąd takie samowole, niechciane dzieci, małżeństwa na niby..ale w końcu ludzie mądrzeją po wielu wielu błędach i cierpieniach przy tym krzywdząc zawsze innych.

Gość gość
chora psychicznie to jest moja szwagierka, tu na forum nikt mnie nie zna moge napisac prawde :D mieszkala prawie 20 lat za granica, nagle z dnia na dzien powrot 40 letniej baby do mamy i taty do domu i na ich utrzymanie Okazalo sie, ze pracowala tam jako d****** psychicznie nei wytrzymala, rozpila sie Ojciec jej musial bilet na samolot kupic i wyslac 300 euro na jedzenie i wydatki ... Wrocila do Pl siedzi u rodzicow, nagle sie nawrocila codziennie biega do kosciola i mowi o nawroceniu do obcych ludzi, wciska im obrazki swietych ,,,,,, Po czym przychodzi weekend szwageireczka popije sobie wódeczki i szuka na fejsbuku kochanków, erotycznych gadzetow do dildo czy czegos tam Chora baba i to ostro ! Ja z nia nie gadam juz kilka lat

Gość gość
Moja bratowa też walnięta, mama posłała mnie do nich z rajtuzami dla dziecka, idę tam rano jeszcze przed szkołą, wchodzę a tam dymu pełno, ale przy stole siedzą koleżanki i palą papierosy, kawkę piją a ta nic nie robi a jak przychodzą do nas to narzeka, że ona taka urobiona, tyle się musi zajmować dzieckiem, od rana do nocy tyra. Guzik prawda, leń i brudas ! jak można palić przy dziecku !