Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy;)

Polecane posty

Gość gość

23 stycznia skończył mi sie okres i tego dnia odbylam stosunek. Od paru dni mam taka gule w gardle, i od czasu do czasu zakuje mnie w brzuchu. Wczoraj, czyli 13 dni po stosunku zrobilam 2 testy, i wyszły negatywne. Czy są one wiarygodne? I zamierzam zrobić w sobotę, czyli 16 dni po, mogę liczyć na prawdziwy wynik?

Gość gość
Bardziej w tej chwili tworzysz nieistniejące problemy. Na spokojnie i bez nerwów to nic złego.

Gość gość
ciąża nie osadza sie w gardle

Gość gość
Juz ci wczoraj napisałam ze test w terminie okresu lub po jak okres sie nie pojawi. Nawet jesli ciaza to na jakiekolwiek objawy za wczesnie.

Gość gość
haha - gula w gardle i "kucie" gdzieś tam jako objaw ciąży po tygodniu. Dziecko, weź się za naukę, skup na biologii zamiast za seks się brać :(

Gość gość
14.42 Chyba że po oralu, to wtedy może w gardle :D

Gość gość
Rzeżączka jamy ustnej i gardła.

Gość gość
No niestety nie jest to śmieszne, bo po pierwsze objawy ciazy bywają już po tygodniu, a u mnie minęły juz dwa. Po drugie, klucie w nadbrzuszu chyba ma jakas przyczynę. Wszystko mi sie odbija, a ta gula w gardle, która mi przeszkadza, tez jest rzadko ale jest określana jako objaw ciąży. A po za tym pojawił sie biały ciągnący śluz ;)