Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Bardzo martwię się o koleżankę. Nie mogę jednak jej pomóc. Jestem bezsilna . Jest w ciąży. Ciągle źle się czuje. 5 miesiąc a zamiast tyć to chudnie bo wszystko zwraca. Usg miała robione juz jakiś czas temu. Zmienia lakearza ale wciąż czeka na wizytę. A nie stać ją obecnie żeby iść prywatnie. Pomocy finansowej tez nie chce. Czy ktoś wie czy ciąża zatrzymana się czymś charakteryzuje? Juz nie wiem co się dzieje. Najgorsze myśli przychodzą do głowy...

Nie ma co dodawać złego. Wiesz może być różnie bo może nosić martwy płód w najgorszym razie. Ale ona musi chodzić do lekarza jak nie do jednego to do drugiego a raz przynajmniej pójść prywatnie i najlepiej ty idz z nią. Życie dziecka jest tu ważne tak samo jak życie koleżanki.

Gość gość
Wystarczy dobry lekarz na nfz a wszystkie badania bedzie miala regularnie. Kobiety w ciazy maja pierwszenstwo w kolejce do ginekologa. Zresztą jesli cos ja niepokoi moze pojsc na ip i tam tez zrobia badanie czy wszystko ok

Gość gość
Zreszta wymioty w pierwszej polowie ciazy swiadcza o dużym stezeniu hormonow a czesto to dobry znak. Skoro jest w piatym miesiacu to powinna tez juz czuc ruchy dziecka.