Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Wydarzeniach na Polsacie zaraz pokażą babe która 3 razy urodziła bliźniaki !!!

Polecane posty

Gość gość

masakra ale musi mieć c****o rozwalone

Gość gość
No i co w zwiazku z tym?

Gość gość
baby są wytrzymałe jak wuj, n ie do zajeżdżenia przez chłopów

Gość gość
Podwójne szczęście, tez bym chciała mieć blizniaki, wy to tylko patrzycie jaka kobieta jest po porodach, ale to jest szczęście, ja się wzruszylam, słodkie dzieciaczki;)

Gość gość
A rodziła sn że piszesz o waginie? Nie sądzę.

Gość gość
do gość dziś i co, dałabyś sama je wychowywać, czy wpieprzałabyś je do opieki babkom, bo jeżeli sama, to podziwiam twoją głupotę, podejrzewam, że jesteś nie do koca zdrowo myśląca.

Gość gość
3 razy cc pewnie miała.Masakra tyle pracy przy 6

Gość gość
sorki ale trzeba byc walniętym zeby po urodzenie 2 bliźniąt zachodzić 3 raz w ciąze Jak dla mnie patologia .

Gość gość
Dla was to k....a wszystko patologia idiotki chore psychicznie. Jak idiotka twojego pokroju wstawia posty ze ona usunie jedno z bliźniąt albo zabije to normalna co? Chory psychicznie pustoleb.

Gość gość
Naprawdę paycholko takie jak ty powinni przechowywać w zakładach z dala od ludzi bo to właśnie przez takie jak ty ten świat robi się coraz bardziej zawistnych i zły. Nie masz co robić i zabijasz czas ocenianie innych? Wątpię byś była jakaś ekspertka społeczna. Ogarnij się Znajdź jakieś hobby zresetuj mózg.

Gość gość
Ja podejrzewam ze chcieli trzecie a wyszly blizniaki. A potem moze wpadka albo chcieli piate a tu znowu... jakby usunela to lepiej? Jak kobieta decyduje sie usunac to zle bo bez sumienia a jak urodzic to jeszcze gorzej bo glupia. Zdecydujcie sie. Nie ma 100% antykoncepcji chyba ze abstynencja.

Gość gość
Dzieci rodzą kobiety ...babo

Gość gość
Mnie stać to bym chciała. Wesoła gromadka, mam też pomoc dwóch mam, które nie pracują, więc dałybyśmy radę ;)

Gość gość
Wolałabym mieć potrójne bliźniaki niż całe życie nie móc zajsc w ciążę i nie mieć nic. To jest dopiero tragedia.

Gość SlowianskaLala
A widzieliscie jakie te dzieci mialy zeby haha

Gość gość
przeciez miala cc to jak ma rozwaloną waginę? Ja miałam 3 cc i mam normalną.

Gość gość
jakie ja stac . Tam jest bida az piszczy . Patologia . Wstyd zeby w dzisiejszych czasach przy takie antykoncepcji dopuszczać to takich syt.

Gość gość rtyu
moja znajoma tez 3 x urodzila bliźniaki + jeszcze dwoje "pojedynczych" dzieci. I nikt o niej nie pisze. Na dodatek zyla w głębokiej wsi, gdzie miała 7 krow do wydojenia + reszte gospodarki, upierdliwa tesciowa, pieprznietego starszego od niej o 20 lat meza, nie miała pralki , zmywarki, odkurzacza i mieszkali na 2 pokojach . To dopiero jest wyczyn, wiec dlaczego o jej nikt nie pokazuje w tv.

Gość gość
i dała sobie 20 lat starszemu dziadowi tyle dzieci napieprzyć, tak to jest jak ktoś nie do końca zdrowy psychicznie rozkłada nożyska

Gość gość rtyu
to było jakies 30 lat temu wiec myslenie tez trochę inne. Teraz jej dzieci sa już dorosle, postawili z mezem dom w którym mieszkają jeszcze z 2 dzieci. Ich synowie ( wszyscy bliźniacy) maja swoja firme , sa zaradni i dobrze sobie w zyciu radza. Kazzdy już jest na swoim .