Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeklinam 500 plus

Polecane posty

Gość gość

bo muszę zapieprzać na czyjeś bachory

Gość gość
ktoś musi ,jak nie możesz mieć gromady dzieci to musisz harować na czyjes i być takim wujkiem przyszywanym do 500 plus

Gość gość
chcą zlikwidować klase średnią i patologię wywyższyć i oni małpiego rozumu dostaną a potem spróbuj odebrać im 500 plus ,

Gość gość
pieprzony rząd , myśli dolną częścią ciała jak ci rozmnażający się

Gość gość
Ktoś musi się urodzic ,żebyś emeryturę dostała więc chyba dobrze

Gość gość
500 plus to porażka w takiej formie jak obecnie ,nie wyjdzie to nikomu dobrze, a przymusowe szczepionki, inwigilacja od 1 marca 2017 pod pretekstem nadużyć firmowych vat, każdy jest na celowniku, trucie przez koncerny sztuczną bezwartościową żywnością , w aptekach suplementy zamiast leków drugiej generacji itd.,itd

Gość gość
każdy rzad taki sam ,wszystko jest sterowane z zewnątrz ,demokracja to fikcja moim zdaniem, a 500 plus to zrzutka całego społeczeństwa, rząd nie ma własnych pięniędzy

Gość gość
jaka porażka? dzieciom żałujesz?

Gość gość
To się zwolnij,co za problem. Nie będziesz odprowadzać składek.

Gość gość
wystarczyło zalegalizować gwałty fizyczne, tymczasem kreatywne głupoty ciagle na topie.

Gość gość
Mimo że biorę na drugie dziecko (urodziłam we wrześniu) to u mnie jest powodem kłótni i waśni. Mam koleżankę która jest rozwódka. Ma10 letnie dziecko. Mój starszy ma9 lat. Od kiedy zaszłam w ciążę nie odwiedza mnie nasze dzieci się nie widują. A jeśli już się zobaczymy to tylko500+ bo jej się nienależy. To nie mój wymysł. Dają to biorę nic nie zrobię że jej dochód przekracza. To nas porożniło. Fajnie jest mieć te5 stów ale fajniej mieć koleżankę i mieć z kim porozmawiać.

Gość gość
Yebac na moj****chory a nie zalic się na kafe 3 już mam a w drodze następne 2 tysie moje zaraz beda

Gość gość
19:09 teraz aby wiesz jaką masz " koleżankę"

Gość gość
do gość dziś - nie rozrywaj sobie c**y porodami, bo emeryci mają wypracowane pieniądze i niech cholerny rząd im odda to co ich i nie robi łaski, a wy nie dosyć, że dostaniecie emeryturę to i 500+, a wcześniej ci obecni emeryci czy przed emeryturą nie dostawali 500+ i musieli sami swoje dzieci utrzymywać.

Gość gość
no tak skoro jestes bezplodna niestety musisz aaaaaaaaaaaaaaap*****lac kochana

Gość gość
to może tych bez dzieci pozabijacie tak jak to zrobił hitler

Gość gość
Powiem tak- dają, to biorę, na drugie dziecko. Ale szczerze- wolałabym, aby koszty zatrudnienia były na tyle obniżone, aby ludzie mogli po prostu więcej zarobić. I zamiast dostawać te pieniądze - wypracować je. Jednocześnie zmniejszyłoby to poczucie niesprawiedliwości, że pewne grupy społeczne po prostu żerują na pracujących, same nic nie wnosząc.