Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kilkanaście tabletek morfiny, ta substancja jest chyba cudem bożym

Polecane posty

Gość gość

żadne tam dopalacze, jaranie zielska g*******ego, wystarczy pokruszyć taką tabetke na 4-5 kawalków i lyknąć okruszek, a potem żadnego naćpania, znika stres, zwalnia tętno, wewnętrzny spokoj, zupelnie jakbym byla na wakacjach na plaży leżala w ciszy i sluchala mew

Gość gość
Co tam morfina :D spróbuj fentanylu :D

Gość gość
fentanyl jest znacznei bardziej niebezpieczny , trudny w dawkowaniu, drogi i trudno dostępny

Gość gość
Dla chcącego nic trudnego i urocza forma fentanylu w lizaku :D

Gość gość
Morfina to najmocniejszy środek przeciwbólowy dostępny legalnie na polskim rynku. Jest oparty na opium (suszonym soku makowym). Działa silnie przeciwbólowo i relaksująco :) Mocniejsza jest tylko heroina, ale heroina jest w Polsce nielegalna.

Gość gość
gość dziś , jakie bzdury :D Fentanyl jest z 200razy silniejszy :D metadon, oksykodon :D świat nie kończy się na słabiutkiej morfinie :D

Gość gość
Wiem o czym mówisz, dostałam zastrzyk z morfiny po operacji, o Boże, jakie to było wspaniałe hehe kochałam cały świat...na drugi dzień prosiłam o kolejny zastrzyk, ale już mi nie chcieli dać :(

Gość gość
Posadźcie sobie mak. Jak wyrsonął młode makówki, to ponacinajcie je na bokach i zbierajcie wypływającą białą żywicę. Wysuszcie i macie gotowe opium :)

Gość gość
morfina kiedys byla normalnie dostępna w aptaekach a teraz jakies ibupromy każą brać, kompletnie bez sensu..

Gość gość
gość dziś x Niestety..nie kupisz juz tej odmiany maku :O

Gość gość
Nadal jest i to bez recepty :) NLPZ to zło, opioidy też ale....

Gość gość
po 6 tabletkach sudafed tez jest dobry odlot

Gość gość
Te wszystkie ibupromy, apapy, to są środki na bazie paracetamolu. To nie jest środek przeciwbólowy, tylko przeciwzapalny. Likwiduje ból, o ile przyczyną bólu jest stan zapalny. Ale łatwo przedawkować - dawka powyżej 1 grama (1000 miligramów) na dobę, powoduje uszkodzenie wątroby i nerek.

Gość gość
Odlot po sudafedzie? Chyba wątroby.

Gość gość
18.06, niestety nie masz zbyt dokładniej wiedzy, coś Ci dzwoni w którymś kościele ale nie do końca.... Paracetamol to nawet nie NLPZ bo nie działa na tradycyjne COXy. Wiem co mówię :)

Gość gość
18:03 Sudafed zawiera pseudoefedrynę, która pobudza tyle co 2 kawy. Nie warto tego brać.

Gość gość
Mam dużą butelkę kropli poltram,i co z tego ma wynikać? Mam się uzależnić?bo je poprostu mam.

Gość gość
pseudoefedryna a morfina - inne działanie, jedno pobudza a drugie usypia. Ja potrzebuje cos na nerwice :(

Gość gość
a jedyne co mozna teraz miec na nerwice to positivum :D:D:D

Gość gość
Na nerwicę to Xanax, Relanium, Klonazepam.

Relanium jest beznadziejne. Ja mialem po relance slinotok, do tego ospalosc i uzaleznia lepiej tego nie brac.

Kvrwa tez chce ta morfine.. ja sie nalykalem duzo kodeiny a to jest podobno podobne, jednak mysle ze nie robie do konca dobrej ekstrakcji paracetamolu a czysta koda jest na preskrybcje.

Gość gość
Kurde, ale wy bez sensu działacie. Wszystkie związki, o których piszecie działają tylko z odpowiednimi receptorami. Macie w organizmie endogenne odpowiedniki tych związków i ja ćwiczyłem 5 lat, żeby czuć się jak na haju i nauczyć to kontrolować, ale udało mi się. Są efekty. Nie lepiej w ten sposób? Wy sięgacie po łatwiejszą drogę.

Gość gość
Morfina wcale nie jest najsilniejsza, najsilniejszy jest KARFENTANYL, 10 000 x silniejszy, to obecnie najsilniejsza substancja przeciwbólowa. W Polsce można kupic w sklepach z dopalaczami syntetyczny opiod pod nazwą U-47700 silniejszt 7 razy od morfiny, ja tego używam od czasu do czasu przy atakach paniki i nerwicy (mikro ilosc ok 5 mg) ,zadnej euforii tylko uspokojenie , nie czuje uzaleznienia przy takiej dawce,, a benzo typu Xanax na mnie nie dzialaja w ogole, dostałem od psychiatry, ostrzegał ze to silne bla bla a ja nic nie czulem, tylko otępienie przymulenie a stres i w****ienie byly nadal

Gość gość
Kvrwa tez chce ta morfine.. ja sie nalykalem duzo kodeiny a to jest podobno podobne x problem w tym że w Polsce kodeina jest w połączeniu z paracetamolem dziadowskim ktory uszkadza wątrobe (unikajcie apap, to trucizna, juz lepszy ibuprofen ale nie do stosowania na codzien bo dostaniecie wrzodów, jest Ascodan polaczenie aspiryny i kodeiny ale zeby sie tym znieczulic trzeba wziac caly pojemnik 10 sztuk = 4 gramy aspiryny, krwawienie z zoladka)

Gość gość
Thiocodin nie zawiera paracetamolu.