Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam się wstydzić za swoją dziewczynę, ja ją kocham i nie patrzę na

Polecane posty

Gość gość

Takie rzeczy jak pieniądze. Ona jest po technikum bez studiów, ja kończę lekarski, wszyscy doradzają mi tą dziewczynę, szczególnie rodzice..

Gość gość
Odradzają

Gość gość
Sam musisz ocenić, to Twoje życie. Nie patrz na wykształcenie a inteligencję, wrażliwość,szczerość, popatrz na jej rodzinę jaki mają stosunek do siebie a przede wszystkim jaka jest dla Ciebie.

Gość gość
Ja nie patrzę na takie rzeczy, ale częste docinki są, że Justyna do mnie nie pasuje, tylko dlatego, że nie jest na lekarskim, stomie :(

Gość gość
Pfff to najmniej ważne. Liczy się osoba. Jak jest wartościowa to może mieć nawet podstawówkę.

Gość gość
nie bedzie miala zycia przy takiej rodzince

Gość gość
Ja bym się za rodzinę wstydziła. Jak chcą żebyś miał klon 'na swoim poziomie" to niech ci zebro wyjma i z niego zrobią kobietę, wielce państwo lekarze.

Gość gość
Mi to wogole nie przeszkadza, ale jak Chcą, żebym był nieszczęśliwy to będą kręcić

Gość gość
Będziesz lekarzem? a sam nie potrafisz podjąć decyzji?! to już jesteś słabym lekarzem

Gość gość
Ja decyzję podjąłem, kocham Justyne i jej nie zostawię, ale chcę mieć też normalne stosunki z rodzicami

Gość gość
Chcesz ją to bierz, jak się pomylisz i nie wyjdzie to mało to pielęgniarek będziesz miał wokół siebie?

Gość gość
Ale my jesteśmy parą już 5 lat, tylko rodzicom przestała pasować jak zbliża się koniec moich studiów

Gość gość
To zapytaj rodziców jak z nimi było czy też ktoś ingerował w ich związek ?

Gość gość
Nie wiem czy z czasem jej to nie będzie przeszkadzało, znasz film Trędowata? Polecam, Ja wzięłam męża bez kasy, bez stanowiska, ale opiekuńczego czułam się bezpieczna a resztę mieliśmy zdobyć razem....nie dałam mu odczuć ze jestm z nim z łaski, ale miałam spory wybór naprawdę lepszych kandydatów jeśli chodzi o komfort życia. Teraz mnie zostawil dla i.Zostałam z niczym i jeszcze go doinwestowalam, drugi raz bym tego nie zrobiła. Nawet nie wiesz ze wybierasz życie pod górkę a z czasem robi się coraz bardziej męczyć, z drugiej str. Jeśli ona kocha naprawdę i jest robota, to ok, w związku nie powinno być 2 silnych charakterów. ...

Gość gość
Justyna jest ładna, miła, kochająca, troskliwa, no same plusy, szalona tylko jedno ale. Jak byłem na polowinkach wszyscy wokół zachwyceni Justyną tylko matka i koleżanki jakieś złe

Gość gość
A czy ona ma jakiś zawód? Można być nawet świetną fryzjerką

Gość gość
A matka ma z Justyną być czy TY? Dorosły jesteś, to Twoja sprawa z kim będziesz szedł przez życie. Nie bądź mięczakiem.

Gość gość
Ja jestem pewny, tylko jak ich do niej przekonać?

Gość gość
Lekarz zaraz po studiach dużo nie zarabia , wiec twoja dziewczyna po technikum wyciąga teraz wiecej od ciebie :P ty masz łatwiej bo z lekarskiej rodziny, ona nie.

Gość gość
Ja będę pracował w Niemczech, więc nieźle będę zarabiał, żeby nie było sam opłaciłem swoje studia, jestem na niestacjonarnych

Gość gość
hehe a w odwrotną stronę by było: olej tego biednego frajera po technikum! gdzie mu do ciebie, takiej mądrej. Zasługujesz na kogoś lepszego:D ehh hipokrytki

Gość gość
Gatunków nie ma co mieszać, niech każdy łączy się w pary w swojej lidze...

Gość gość
Niestacjonarna medycyna... czego to ludzie nie wymyślą

Gość gość
gość dziś , jesteś głupi czy tylko udajesz? :D

Gość gość
To jest medycyna dzienna tylko płatna 200 000 obecnie za 6 lat

Gość gość
Odpowiedzialny człowiek decyzje w sprawach sercowych podejmuje sam, bez względu na to co jego rodzina powie, W tym wieku nie musisz już pytać rodziców o zgodę tylko informujesz.

Gość gość
To się zdecyduj fantasto czy płatna czy niestacjonarna. Jak już stulasz bujdę to dopracuj szczegóły. Ty i lekarz... Oglądasz tylko z daleka w twoim wiejskim ośrodku. Jesteś tak infantylny, że to niemożliwe żebyś dotarł nawet do połowy jakichkolwiek studiów.

Gość gość
gość dziś , no idiota :D

Gość gość
Hahaha 17:44, typowy obraz kreatyna.

Gość gość
sam jesteś idiotą. jarasz się jak piszesz takie pierdy??? Takie niedoroby nie moga być lekarzami. To po prostu niemozliwe, NA dodatek studenci medycyny nie maja takich problemów. No chyba ze są niedo y ebami totalnymi.