Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich dziewczyn nie lubicie a jakie uwielbiacie

Polecane posty

Gość gość
"lubię dziewczyny któe ogólnie lubią męskie towarzystwo i potrafią sie wspólnie śmiać z męskich dowcipów wspólnie z mężczyznami. I nie mam tu na mysli tzw."chłopczyc". kto ogarnięty wie o czym piszę. Takie laski każdy facet jest gotów nosić na rękach aż padnie lub sie porzyga:*smiech.gif " Opisałeś moją dziewczynę ;) Jedyna potrafi wyjść z nami na browara i nie robić uwag przy ludziach "nie pij już, nudzi mi sie" - nic z tych rzeczy. Buty mi nawet pomoże rozwiązać jak wrócę z jakiejś mocniejszej posiadówy jeśli już idę sam :P Moi kumple ją lubią, ale ich dziewczyny nie :D Przy tym jest kobieca, zawsze umalowana i zadbana, wysokie buty, sukienka albo obcisle spodnie. Seksowna i fajna, pogadac można o wszystkim. Moja kobieta i przyjaciel w jednym. Taka kobiete ma się ochotę traktować jak księżniczkę, choć sama tego nie wymaga. Nie cierpie nadufanych damulek z sianem w głowie, milion wymagań a nawet sensownej rozmowy w zamian. Spotkalem sie kiedys z taka jedna, najdrozsza restauracje wybrala i zapytala kelnera czy foie gras to danie wegańskie.

Gość gość
Nie lubię głupich dziewuszek uwazajacych się za piękne uwielbiam skromne które nie zdają sobie sprawy z własnego piękna to jest podniecajace jak taka ładna szara myszka się rumieni na komplement