Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teczka personalna

Gulczas a jak myślisz, którą

Polecane posty

Gość Teczka personalna

wybrać by się trochę ponabijać z tutaj piszących facetów? Kuszę, Muszkę, czy Niestałą?

Gość krul Gulczas
4 imp :classic_cool:

Gość Teczka personalna
Wszystkie? Taka impreza nie najlepiej by się chyba skończyła? Jeszcze jakby wszystkie przyszły jednakowo obrane. Ty Kuszo chyba za bardzo lubisz facetów i byś im tylko donosiła, jak to się potrafią bawić dziewczyny bez facetów. Kobiety uważajcie na nią. Widać od razu że podpisała pakt z chamami, prostakami, trolamii z tego forum.

Gość gość
Kobiet tutaj jak na lekarstwo. Z jakiegoś facia sie ponabijaj

Gość Teczka personalna
4 imp, tylko trzeba było by pocieszać, bo już zagrała samcom na nosie i tym kobietom, które chcą, ale się tego boją i teraz wymyślają i piętnują Zazdrośnice jedne. To ja jestem dziwką a nie ta obdarzona bogatym talentem wyobraźni osoba. Takie kobiety powinny być tu wynoszone na ołtarze a nie wiecznie zwyzywane. Tak sobie myślę, że wielu z was powinno zacząć od uczuciowego, by oswoić się z seksualnością, bo rzuceni zaraz na głęboką wodę, panikujecie i piszecie zupełne pierdoły, które z erotyzmem tak naprawdę nie mają nic wspólnego.

Gość gość
pruut 😴

Gość gość
Faceci też sie nie logują. Pisz o gościu.

Gość gość
Co to za pokraka ?

Gość gość
Bredzi cos niezrozumiale

Gość Teczka personalna
Tak to już jest z rozwojem ludzkości: zawsze coś pójdzie nie tak. Wypaczane, błędnie rozumiane myśli filozoficzne, pogoń za ułatwieniem życia człowieka poprzez dewastowanie środowiska, zaspokajanie ludzkich żądzy cierpieniem innych istot (co jest w ogóle traktowane jako jakiś efekt uboczny konsumpcjonizmu). Filarami tego zepsucia są nieświadomość i znieczulica gości.

Gość Teczka personalna
Kobiet na lekarstwo? I to na forum przeznaczonym dla nas? Z, którego facia mam się ponabijać? Tego zza konsolety, czy miejscowych wodzirejów? Podaj nick a spróbuję ostudzić jego temperament. Często spotykam się z takim określeniem, że jestem łatwa, bo taka jestem, ale nie dla wszystkich i to oni krzyczą najbardziej a jak dla własnej przyjemności uwiodę faceta, który mi się podoba, to dostają białej gorączki. I nie raz to słyszałam od facetów, którzy nie mają u mnie szans, że jestem kurwą. W ich oczach z pewnością, bo nie stać ich na coś innego. Jeśli w taki sposób czują się lepsi ode mnie, to proszę bardzo Zawsze mogę się po ścigać.

Gość Teczka personalna
gość dziś Co to za pokraka ? gość dziś Bredzi cos niezrozumiale x Zdecydowanie coś poszło nie tak w chwili twojego poczęcia.

Gość gość
Z widusia sie ponabijaj

Gość gość
co to za bełkot :D

Gość Teczka personalna
Nie bredzę, to wy brodzicie w swoim g*****e. Ktoś się bardziej rozpisze i zaraz są problemy ze zrozumieniem. Wybaczcie ale nie będę pisała pod tę nutę. To przypomina mi tylko klientów, którzy chcą mnie tylko w*****ać i zapomnieć. A ja lubię takich, co wracają. Dlatego dbam o domową atmosferę. Doskonale wiedzą czym się to skończy i to to jest ta różnica. Mnie nigdy nie boli głowa. I chociaż zawsze powtarzam, spróbuj to z własną żoną, to zawsze wracają. Teoretycznie zawsze zdradzają, bo pieprzą się ze mną. Praktycznie, są zawsze w domu i jak mnie pieprzą, to w chwilach uniesienia wypowiadają imina kobiet, które do mnie nie pasują.

Gość ParasoI
A ruuuchasz síe czy trzeba z tobą chodzić?

Gość Oczy Kasandry
Widmo Krzysiek tylko czeka, kto wysypie się z teczki personalnej, hehhe. Nawet się już zdążył podszyć. Myślałeś że tego nie zauważę? hehhe

Gość gość
Tutaj zostal jedynie Krzycho "24 na dobe" Widmo. Powodzenia :)

Gość gość
Giju?

Gość gość
Oczy Kasandry dziś Widmo Krzysiek tylko czeka, kto wysypie się z teczki personalnej, hehhe. Nawet się już zdążył podszyć. Myślałeś że tego nie zauważę? hehhe X hehe :P

Gość Oczy Kasandry
Chyba właśnie o tej tezie powinna się tu toczyć dyskusja śmierdziuszko. Hehehe

Gość Teczka personalna
Ze mną chodził byś jak szwajcarski zegarek a nie od pubu do dyskoteki i ostatecznie skończył rzygając w kierunku rynsztoka. Przemyśl to zanim cokolwiek swojego będziesz próbował we mnie włożyć. Sprawdź się najpierw na dziewczynach pracujących w barach mlecznych, bo to jest twój target a nie ktoś tak wymagający jak ja. W twojej dramatycznej sytuacji, nie z mojej winy, nie stać cię nawet na pocałowanie mnie w rękę i chociaż piszę tu na forum, to dla ciebie jestem nieosiągalna i radzę przyzwyczajać się do tej świadomości, zanim twoje męskie ego zostanie kompletnie zrujnowane a tobie podobni wyśmiewani.

Gość Teczka personalna
Jeśli więc chcesz to zapodaj jakieś argumenty, a ja chętnie się doń w następnym komencie odniosę. A w międzyczasie pozwolę sobie naukowo zaorać raz jeszcze naszych tubylczych Januszów aka Gości.

Gość gość
Teczka personalna dziś Jeśli więc chcesz to zapodaj jakieś argumenty, a ja chętnie się doń w następnym komencie odniosę. A w międzyczasie pozwolę sobie naukowo zaorać raz jeszcze naszych tubylczych Januszów aka Gości. X Zaorałoś się ostatnim wpisem. Śmierdząca przegrywka :)

Gość Teczka personalna
GOŚĆ KONIOBIJANT !!!!!! Człek, który raczy się rzeżuchą podczas masturbacji.

Gość Teczka personalna
gość dziś Teczka personalna dziś Jeśli więc chcesz to zapodaj jakieś argumenty, a ja chętnie się doń w następnym komencie odniosę. A w międzyczasie pozwolę sobie naukowo zaorać raz jeszcze naszych tubylczych Januszów aka Gości. X Zaorałoś się ostatnim wpisem. Śmierdząca przegrywka X Naucz sie odmieniać przez przypadki prostaczko.

Gość Teczka personalna
Dlaczego ty Mucho? Rzucasz się w oczy. Chcesz by było dobrze a z drobnymi wyjątkami skaczą ci do oczu. Na całe szczęście to jakieś anonimowe pokraki, które żyją z tego, by psuć komuś życie. Śmieją się z babć, które przez okno wypatrują niewłaściwe zachowania a sami, mając po dwadzieścia i więcej, robią to samo tylko, że w internetach. Smutne zjawisko braku własnej kreatywności, braku wyobraźni i co najgorsze skupieniu się na robieniu bliźniemu krzywdy. I to zupełnie bez powodu i tylko dlatego że jest ku temu okazja

Gość Teczka personalna
Uprzedzał mnie, że jak za bardzo będę rzucała się w oczy mogą spotkać mnie nieprzyjemności. Nie wiem czy to miał na myśli, ale pomału zaczynam rozumieć.

Gość gość
eczka personalna dziś gość dziś Teczka personalna dziś Jeśli więc chcesz to zapodaj jakieś argumenty, a ja chętnie się doń w następnym komencie odniosę. A w międzyczasie pozwolę sobie naukowo zaorać raz jeszcze naszych tubylczych Januszów aka Gości. X Zaorałoś się ostatnim wpisem. Śmierdząca przegrywka X Naucz sie odmieniać przez przypadki prostaczko. X Ło matko! Prostaczko, nawet nie zauważyłoś że końowka w takiej formie była specjalna. Jakie to tępe, nie potrafi załapać ironii.

Gość gość
Mucha Smierdziucha Iwona