Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teczka personalna

Gulczas a jak myślisz, którą

Polecane posty

Gość gość
teczusia to kwintesencja erotyzmu aż duszno i trza wietrzyć ta kobieta jadła fasole

Gość Teczka personalna
To strollowany temat. Nie wpisujcie się tu, bo wyjdziecie na głupców, którymi nie jesteście. Chciałabym być sobie tu szarą myszką, ale perfumy jakich używam, nawet przez neta działają na wyobraźnię, co widać w tym całym pobudzeniu związku z tym tematem. Niestety na mocno pobudzonych facetów a ja pytałam o kobiety, nie że zaraz jestem lezbijką, czy sobie ci facec***iszący na forum, przeznaczonym dla kobiet pomyślą. Nie jeden nie ma prawa jazdy a zachowuje się jakby przemierzał galaktyki.

Gość gość
też jestem w szoku jak wszyscy lecą na ciebie:D

Gość gość
Piknie pachnąca teczko? Wymawiałaś komuś nieznajomość gramatyki ( abstra//ch//u//j//ąc od tego że zabieg gościa był celowy) a nie wiesz ze nie pisze się lezbijka tylko leSbijka. Ani polotu ani inteligencji a i perfumy cuchną Panią Walewską z Biedry.

Gość gość
słoma z butów wyłazi i przypominam że to ty ograżałaś sie jak nas zaorzesz naukowo i ośmieszysz :D

Gość Teczka personalna
Goście podlegają raczej ocenie pod kątem stereotypu. Ludzi, takich jak goście którzy wykluczeni są ze społeczeństwa społeczeństwo piętnuje mianem odmieńców, bo przykładowy schabowy jest już zakorzeniony w tradycji. Odstępstwa od tak zwanej normy dla ogółu wydają się głupotą. Jest to wynikiem złych stereotypów i braku wiedzy, która powinna być elementarna, a którą się lekceważy, bo szelest pieniędzy zagłusza poczucie winy u producentów. Większość ludzi nie wie, co się dzieje za zamkniętymi drzwiami wielkiego przemysłu. Są też i tacy, których nie ruszają słowa - nic dziwnego, skoro propaguje się znieczulicę, a człowiek od najmłodszych lat dostaje po mordzie brutalnymi bodźcami z telewizji i Internetu. Dlatego trzeba ludzi uświadamiać w taki sposób, aby obraz poruszył ich odrętwiałe serducha Póki ogół nie zrozumie, że robią coś ważnego, coś ludzkiego, dalej będzie się naśmiewać - a śmieją się tak z męskiej, jak z damskiej części roślinożernych. Wątpie, żeby było to biologicznie zakodowane w ludzkich mózgach.

Gość gość
idż spać