Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze_ludzi

Jestem sam bo miałem traumatyczne dzieciństwo

Polecane posty

Gość nienawidze_ludzi

Miałem chorego psychicznie ojca, którego znało całe miasto. Wszyscy ze mnie się śmiali, czy to w szkole czy na mieście, że mam ojca czuba i jestem biedakiem. Nie miałem żadnych kolegów. Nie było dnia, żeby ktoś mnie nie wyzywał czy opluł. Dlatego teraz mam skrzywioną psychikę. Nienawidzę ludzi, nie ufam im i dlatego chcę żyć sam, odizolowany, bez kobiety. Ale nawet to innym przeszkadza bo uważają mnie za geja. Dlatego nie piszcie bzdur, że single w dzisiejszych czasach są wyłącznie ze względu na wygodę czy egoizm!!!

Gość gość
Nikt cb nigdy nie kochał? A matka?

Gość gość
Nienawidząc ludzi i im nie ufając, nie stworzysz zdrowej relacji z kobietą. Bądź więc sam i odizolowany tak długo, jak długo tego potrzebujesz. Lepiej być samemu niż ranić kolejne osoby wskutek swoich własnych traum.

Gość gość
Masz rodzeństwo?

Gość gość
Bardzo Ci współczuję. Na pewno jesteś wartościowym człowiekiem. To nie wina twojego ojca że był chory, ani Twoja. Tych dzieciaków też juz dawno nie ma, wyrośli i gdyby była taka możliwość, na pewno by cię przeprosili.

Nie przejmuj się autorze. Znaczy jak chcesz mieć dziewczynę to szukaj nie przejmuj się przeszłością.

Gość gość
Myśle, że nie chcesz być sam, po prostu w tej chwili nie widzisz innej drogi. Życzę Ci, abyś spotkał kiedys kogoś tak bardzo kochającego - przyjaciela, kobietę, kto rozmrozi Twoje zbolałe serce.