Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy błona dziewicza ma duże znaczenie ?

Polecane posty

Gość gość

Nie promuje puszczalstwa , ale czemu kawałek skóry ma rzutować na czyimś życiu i na tym że ktoś jest gorszy czy też lepszy.Przed odpowiedzią pomyślcie trochę :)

Gość gość
Ma OGROMNE znaczenie dla każdego ZBOCZONEGO FETYSZYSTY. Najczęściej są to równocześnie przygłupie prawiki, więc ich zdanie jest warte tyle, co zużyty papier toaletowy :P.

Gość gość
ma duże znaczenie pokazuje jak kobieta się szanuje

Gość Dla mnie to nie ma bo
Moim zdaniem najlepsi ludzie to neofici, a nie katolicy. Tylko nawrócony człowiek może być najlepszy i najgłębiej wierzący, bo pozostali są już jakby wypaleni. Pan Jezus przebaczał nie-dziewicą.Jesteście mądrzejsi od Pana Jezusa? Św. Paweł napisał nawet: rzeczą ludzką jest upaść, ale ciągle trwać w tym. Więc na czym ma polegać szamaństwo niedziewic w przypadku, gdy niedziewica zrozumie swój błąd i się nawróci? Jeśli na niczym, to nie widzę powodu by dyskryminować je i nie dawać drugiej szansy.

Gość prawictwo pospolite 114
To sytuacja skrajna .. JAkbym nie mial wyboru , to i niedziewica byłaby dobra .. Aczkolwiek nie jest to mój cel.. JAkbym miał do czynienia z klonami . Jedna dziewica , druga nie , to brałbym dziewicę .

Gość gość
owszem DRUGIEJ na drugą każdy zasługuje ale nie na trzecią piątą i 10tą, bo sie puszczają z kilkunastoma a po każdym obiecują poprawę i udają nawrócenie a i tak robią dalej swoje polskie szmaty

za brak dziewictwa nie skreslam , ale na pewno nie jet to żadna zaleta Jakby miała w sobie coś co by mnie ujęło to bym przyjął ją

Gość gość
tylko dziewica nadaje się do związku

brzydka dziewica czy łądna niedziewica , wybieram drugą Ta sama uroda, klony .. Dziewica wygrywa

Gość gość
gość dziś Ci którzy dyskryminują nie-dziewice uważają się za ideały, bo jeśli oni dopuszczają się dyskryminacji, to chyba nie widzą, że są powody by i ich dyskryminować.Nie chcecie być ofiarami dyskryminacji, więc nie dyskryminujcie też innych. Nie róbmy swoim bliźnim tego, co nam samym nie jest miłe.

Gość gość
prawictwo pospolite 114 dziś Napisał ułom, którego wszystkie dziewczyny skreślają w przedbiegach. To najlepszy dowód na to, że błonka ma znaczenie tylko dla ograniczonych intelektualnie oszołomów :P.

Gość MariannaKotek
O kawał skóry walczycie i jaka czystość?Szkoda mi was i nie obrażajcie polek bo każda kobieta ma coś z suki niestety.I jak można mówić na polki jak każde kobiety uprawiają seks.Jesteśmy od zwierząt PAMIĘTAJCIE!!!!A k******o to ciągłe puszczanie się a seks to seks nie wasza brocha frajerki co która robi :)

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXX
Jak można wnikać w czyjeś życie Prawicy i ludzie z takim podejściem że dziewice są najlepsze itd powinni po urodzeni zostać unicestwieni.

Gość Krzysiek90r
Dla mnie ma małe znaczenie ale jakaś hierarchia musi być:)Moja przyszła żona nie ma być dziewica ale jeśli jej liczba przekroczyła 5 partnerów to ciężko będzie no chyba że będę ją kochał:D

Gość gość
Krzysiek90r dziś I ty przygłupie myślisz, że jakaś dziewczyna przyzna ci się do więcej niż dwóch partnerów :P ?

Gość Krzysiek90r
Ty jesteś p**do przygłup:DTo że grupujesz wszystkie do jednego wora to nie znaczy że ja tak samo robię:)

Gość gość
Nie ma żadnego - mężczyzna na ogół nawet jej nie czuje, albo nie wie czy to to. Dziewicę rozpoznaje po zachowaniu, ewentualnie po krwi (jeśli jest) i może tym, że jest ciaśniejsza, ale to wcale nie przesądza sprawy. A niedoświadczony prawik to już w ogóle - przer****** przez setki fagasów kobita może mu wcisnąć, że jest dziewicą, nie zorientuje się.

Gość NieTypowyJanusz
moim skromnym zdaniem nie ma , ale to moja opinia.

Gość gość
Krzysiek90r dziś Po co gadać z przygłupem, który wierzy we wszystko kobietom :P ?

Gość gość
Jestem prawiczkiem i dla mnie ma to znaczenie.Ale nie tępię innych ludzi bo każdy może robić co chcę.Mam 22 lata i dziewczynę z którą jestem rok.Myślę że po zaręczynach to zrobimy.Ona jest dziewicą ale jakoś jej za to na rękach nie noszę bo to nic ekscytującego jak dla mnie prócz tego że odda mi swoje a ja jej moje z miłości i tyle.Pozdrawiam miłych prawiczków,dziewice i uroczych nieprawiczków i niedziewice

Gość gość
MA CZY NIE MA KAŻDEGO INDYWIDUALNA SPRAWA ...