Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyżby ciąża? Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam od dwóch dni boli mnie brzuch dokładnie z lewej strony powyżej jajnika dodam również ze w zeszłym roku usunięto mi lewy jajnik wraz z jajowodem z powodu ciąży pozamacicznej dziś powinnam dostać okres jeszcze to nie mam ostatni miałam opóźniony o kilka dni . Mam 3 letniego syna staram się o dziecko z Mężem od prawie 2 lat pierwszy raz zaszłam w ciążę normalnie i poronilam ja po tygodniu okazało się że jestem jeszcze w jednej ciąży- pozamacicznej znajdowała się w prawym jajniku usunęli mi ja za pomocą metotreksatu po ponad pół roku zaszłam w ciążę pozamaciczna ta znajdowała się w lewym jajniku , usunęli mi jajnik wraz z jajowoden. Okres od dłuższego czasu miałam normalnie tylko ostatni spóźnił sue kilka dni . Dodam że nigdy nie miałam bolesnych miesiaczek . Od dwóch dni mam okropny ból brzucha z lewej strony nie potrafię wysiedziec w miejscu proszę o pomoc

Gość gość
Idz do lekarza. Ciezko sie ciebie czyta ale jesli masz usunięte oba jajniki to jak mozesz byc w ciazy?

Gość gość
Usunięty jest lewy jajnik nie prawy

Gość gość
Chyba zle doczytalam, stawiaj kropki i przecinki bo naprawde ciezko cie zrozumiec.

Gość gość
jezeli masz takie przygody z ciazami pozamacicznymi to moze jestes w pozamacicznej znowu taki bol nie jest normalny do lekarza jak najszybciej zeby cie sie cos nie stalo