Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z tym facetem?

Polecane posty

Gość gość

poznałam super chłopaka, chyba zakochałam się, to dobry człowiek. Problem w tym że przestał się odzywać, dotychczas mieliśmy kontakt praktycznie codziennie, jak nie spotkanie to pisanie.A Teraz przestał.. ja nie wiem czy dobrze robie ale pisze do niego codziennie, co mu jest i dlaczego tak robi.On twierdzi że nic sie nie dzieje, odpowiada zbywająco a jednocześnie nie powie nic konkretnego abym przestała sie z nim kontaktować...nieptorafie sie na niczym skupić cały czas o nim myśle, koleżanka mowi że zachowuje sie jak wariatka. Lecz ona nie wie co czuje. Proszę o rady.

Gość gość
Jestes wariatka :)

Gość gość
Faceci to tchórze, często nie powiedzą wprost ze juz nie są zainteresowani żeby nie zamykać sobie ,,furtki" w razie czego. On może poznał inna i na niej się skupia. Tylko nie pisz juz nic, olej go bo się narzucasz, a to facet na początku powinien zabiegać o kobiete, inaczej nie będziesz należycie szanowana przez niego jak zobaczy ze ma Cie w garsci. Nie odzywaj się i zobaczysz czy on się odezwie.

Gość gość
mam to samo ..tylko gorzej bo jestem 32 stara baba;/ tłumacze sobie ze nie warto ze mnie olał ze ma inna Z DNIA NA DZIEN URWAŁ KONTAKT ...najgorsze ze moja samoocena spadła do zera , nie pisze nie odzywam ale serce boli ..nie wiem kiedy minie bo z wiekiem jest trudniej trzymaj się