Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miłość do końca życia jest mozliwa??

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim narzeczonym 1,5 roku. Kocham go ponad zycie,jest dla mnie wszystkim. Dla niego jestem sklonna zrobić wszystko. Nigdy nikogo tak nie kochałam jak jego,ale.. No właśnie tutaj pojawia się pewne ale. Boje się ze mnie zdradzi lub zacznie coś się psuć miedzy nami i się rozstaniemy. Wiem,ze tego nie przezyje. To dla mnie byłby koniec świata. Mam tylko jego. Nie mam kontaktu z moja rodzina,z moimi rodzicami.Bez niego jestem sama jak palec. Nie wyobrażam sobie życia bez niego. Kocham go i wiem,ze nigdy w zyciu go nie zdradze.Ale nie o tym miałam pisac. Co sądzicie o miłości do końca zycia? Czy jest to w ogóle mozliwe? Ciągle się słyszy o rozstania par nawet z długim stażem. Coraz więcej rozwodów... Nie będę generalizowac,ale bardzo często zdradza facet... Czy faceci mogą być w związku monogamicznym do końca zycia,czy raczej po pewnym czasie i tak zdradza i odejdą do innej? Co o tym sadzicie? Podzielcie się swoimi historiami.

Gość gość
Są dwie pewne rzeczy na tym świecie. Narodziny i śmierć. Reszta jest niewiadoma i może zdarzyć się wszystko. Co z tego, że napiszę ci, że jestem z moim mężczyzną już 47 rok, nigdy się nie zdradziliśmy i kochamy się nadal. A czy będzie tak u ciebie? Czas pokaże. Piszesz o swojej miłości do niego. Nic nie piszesz na temat tego, jak on to czuje i czy naprawdę jest wart tej miłości. Bo uczucie tylko w jedną stronę niczego dobrego nie wróży. Narzeczeństwo 1,5 roku? Czemu tak długo trwa a ślubu nadal nie ma?