Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 latek co do zasady umie porzadniej zerznac 23 latke niz 23 latek

Polecane posty

Gość gość

dlaczego wiec 23 latki nie chca wiazac sie z 37 latkami?

Gość gość
Może dlatego, że siedzą na babskich forach i przestają być postrzegani jak mężczyźni?

Gość gość
Krowa , która dużo ryczy , mało mleka daje

Gość gość
Normalny 37 latek owszem :D, tyle że ty jesteś pod względem doświadczenia damsko-męskiego na poziomie 10-latka, a z powodu braku kondycji, staje ci równie rzadko jak 60-latkowi. Po co jakiejkolwiek kobiecie taka kupa g_wna ?

Gość Drwal Rychu
dzie mam urżnonć??:classic_cool:

Gość gość
To jakiś impotent

Gość gość
wątpie, że "co do zasady" może wyłączając grubych w kiepskiej kondycji, gości z wczesnymi problemami z potencją, wiecznych prawiczków bez żadnych umiejętności itd to doświadczony i zadbany w dobrej kondycji ma więcej wiedzy i umiejętności niż młodsi... z tym że musi też ogólnie mówiąc dobrze wyglądać

Gość gość
22:57 Czyli to praktycznie nierealne zeby podstarzały Janusz dobrze roochal

Gość gość
gość dziś może i realne ale na pewno nie częste:D

Gość gość
Weźmie tabletki będzie roochal :D:D

Gość gość
odpiszcie prosze

Gość gość
Ja mam właśnie 23 lata i potwierdzam. Miałam chłopaka równolatka i seks był owszem jak była wolna chata , bo na jakiś wypad na weekend w plener czy do hotelu to on nigdy kasy nie miał.Sam seks taki sobie , niby kondycję miał , ale jak przy wstępnej zabawie podniecił się, to prędko kończył , bez gry wstępnej to jeszcze uszło. Od roku pracuję jako sekretarka i pomoc głównej księgowej w pewnej firmie , której właścicielem jest niby starszy szef , ale wszystkim zarządza jego syn.Obaj są sympatyczni i przystojni. Młodszy szef jest już kilka lat rozwodnikiem i kilka razy mnie wcześniej komplementował.W listopadzie znienacka zaprosił mnie na andrzejkowe ostatki ,jako dziewczynę do towarzystwa, bo nie miał z kim wyjść.Potem wyszło , że wszystko zaaranżował , bo podibałam się mu.Zabawa w 4* hotelu , wynajęty apartament. Domyślacie się finału.Był spragniony kobiety i nasz pierwszy raz nie był zbyt długi , chociaż namiętny .Za to potem do rana było ostro. Zostaliśmy na jeszcze dwa dni.Takiego seksu nie miałam nigdy wcześniej a miałam tego niby chłopaka i przed nim 3 , każdy po kilka miesięcy. A on naprawdę wie jak kobietę doprowadzić w łóżku do szału i wielokrotnego orgazmu. Wyszło na to , że jestem jego kobietą , dziewczyną czy kochanką , właściwie sama nie wiem.Grunt , że jest dobrze.Wszyscy już o nas wiedzą , nie kryjemy się. On ma 35 lat , więc w sumie aż tak dużo starszy nie jest. Fizycznie zadbany , siłka , tenis , basen, jeździ konno.Zawsze dobrze ubrany. O mnie też dba.Cały czas czuję jego opiekę w każdym aspekcie. Wspomina żebym przemyślała zamieszkanie z nim , na razie się migam , bo nie wiem, jak powiedzieć to matce. Nie żyję rozterkami , zobaczymy co czas przyniesie.