Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

artyści

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wśród artystów ( malarzy, pisarzy, muzyków) jest tylu zboczeńców, odszczepieńców, a nie ma normalnych pożądnych ludzi?

Gość gość
żeby zostać uznanym artystą musisz być europejski. najlepiej gdybyś był homoseksualistą albo biseksualistą

Gość gość
ale mi nie chodzi o politykę, tylko o rzeczywistość, o tych ludzi. Co takiego jest w byciu artystą, że większość z nich jest "inna" pod względem seksualnym?

Gość gość
coś za coś prawdziwy artysta!ciągle jest w nienaturalnej fazie rodzenia z ogromnym zaangażowaniem ducha jest niezrozumiany a świat realny jest pełen pokus

Gość gość
nie przekonuje mnie to. W dalszym ciągu nie rozumiem tej zależności.

Gość gość
może jak kogoś pochłania klasyczne życie rodzinne, potrzeba utrzymania tej rodziny, zadowolenia żony/męża to nie ma czasu i sił na twórczość?:D

Gość gość
jeżeli o plastyków chodzi to tacy artyści szczególnie nowocześni twarz ludzką czy łeb konia umieją narysować? czy tylko instalacje z gwoździem przebitych puszek po browcu i coli robić?

Gość gość
gość dziś jeśli skończyli ASP to gwarantuje ci że mogliby skopiować Matejkę czy Kossaka nawet jeśli na co dzień tworzą instalacje z puszek i gwozdzi:) a jesli to tacy samozwańczy artysci to nie wiem

Gość gość
jeżeli twoim zdaniem homoseksualizm to "zboczenie" i wyklucza bycie dobrą osobą to nie ma o czym rozmawiać :D