Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakakolwiek szansa? Prosze o odp.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Jestem dziewicą, chociaż nie wiem czy w tej sytuacji ma jakiekolwiek znaczenie, więc przejdę do rzeczy. Nigdy nie współżyłam, jestem już pełnoletnia jednak od dłuższego czasu spotykam się z chłopakiem, jest to mój pierwszy chłopak i po jakimś czasie wyszło tak, że przeszliśmy o krok dalej. Prócz jakiś namiętnych pocałunków i całowania, on zaczął dotykać moich piersi i ja dotykałam jego członka, ale przez spodnie. On dotykał mnie w dolnych częściach przez majtki. Nie wsadzał palca do środka, po prostu przejechał/dotykał ręką. Bielizna była mokra od tego całego śluzu. Czy taka forma pieszczot niesie za sobą jakieś ryzyko ciąży? Bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Nie ma. Czego te dzieci teraz uczą w szkole, że są takie tępe i nie mają wiedzy z podstawówki?

Gość gość
I tak to jest jak dzieci biorą się za rzeczy dla dorosłych.

Gość prawictwo pospolite 114
szansa jest zawsze

Gość gość
Jeśli miałas majtki z mikrofibry to jest szansa, tylko prawdziwa bawełna chroni od ciąży

Gość gość
Nie było żadnego kontaktu narządów płciowych. On był cały czas w spodniach i bieliźnie. Ja w majtkach. autorka postu.

Gość gość
Jak chcesz mieć dzieci to niestety ale musisz majtki ściągnąć.

Gość gość
Wiem, że możecie sobie kpić, ale po to tu napisałam, bo nie wiem.

Gość gość
Siedzę teraz na internecie i pełno tematów "Ciąża bez stosunku"; "ciąża z palca" - i czytam tego multum, to już zgłupiałam. Może to głupie, ale.

Gość gość
Witam, a jeśli chłopak wsadzał mi palce no wiecie gdzie to sa jakieś szanse ?? Dołaczam się do pytania.

Gość gość
halo

Gość gość
Tak zdecydowanie mężczyzna może zapłodnić palcem, przez majtki też, spuszczając się na pępek i w usta też, od dotykania piersi najbardziej się zachodzi w ciąże, a no i jak robicie sobie palcówkę i myślicie o chłopaku to z tym chłopakiem też zachodzicie.