Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiekolwiek ryzyko?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, zapytam jeszcze w tym dziale dla pewności. Jestem dziewicą, chociaż nie wiem czy w tej sytuacji ma jakiekolwiek znaczenie, więc przejdę do rzeczy. Nigdy nie współżyłam, jestem już pełnoletnia jednak od dłuższego czasu spotykam się z chłopakiem, jest to mój pierwszy chłopak i po jakimś czasie wyszło tak, że przeszliśmy o krok dalej. Prócz jakiś namiętnych pocałunków i całowania, on zaczął dotykać moich piersi i ja dotykałam jego członka, ale przez spodnie. On dotykał mnie w dolnych częściach przez majtki. Nie wsadzał palca do środka, po prostu przejechał/dotykał ręką. Bielizna była mokra od tego całego śluzu. Czy taka forma pieszczot niesie za sobą jakieś ryzyko ciąży? Bardzo proszę o odpowiedzi.

Kobieto , zapłodnienie odbywa się przy pomocy członka a nie palca to po pierwsze. Nie masz żadnej wiedzy w tym temacie ? To niewiarygodne. Na wszelki wypadek jeszcze ci powiem ,że od całowania też nie zachodzi się w ciążę.

Gość gość
To znowu ty?? Po co tworzysz kolejne tematy?

Gość gość
Nie kolejne, tylko drugi, bo tamten był w dyskusji ogólnej, a chciałam tutaj.

Gość gość
To i tak kolejny temat wręcz identyczny z kilkoma które tu były dodane ostatnio. Poczytaj sobie jak dochodzi do zapłodnienia! Od dotykania majtek się nie zachodzi w ciażę! :O