Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ferie

Polecane posty

Gość gość

Cześć, udało nam się zdobyć z mężem wolne na ferie, żeby jechać gdzieś z dziećmi. Ale mamy problem z miejsce... w wakacje to wiadomo ale w zime wybór jest ograniczony, za granice raczej nie, bo ogranicza nas budżet, co polecacie w Polsce? Dzieci mają 7 i 10 lat, dwie córki :)

Gość kasiulkaa83
wiesz co nasze dzieci co roku jeżdzą do babci więc też troche kiepsko, dlatego w tym roku chcieliśmy zrobić cos fajnego razem. Jedziemy do tatralandii na Słowacji, mam troche młodsze dzieci i to dwóch synów, ale myśle że każdemu sie tam spodoba. Co do kosztów no to u nas tez sie raczej nie przelewa, ale wzieliśmy dodatkowo 500 zł w feniko pożyczki, reszte mieliśmy. Czasem warto cos pożyczyc jak masz dobrą firme i zrobic sobie porzadniejsze wakacje :p

Gość dorciaaM
Białka Tatrzańska, Kościelisko, Wisła, Szczyrk? :) popatrz za noclegami na bookaparcie, może znajdziesz coś w fajnej cenie :)

Gość karolkaww
może nad morze? tanio jest w zime

Gość AndreaaP
O, a ja też brałam pożyczke w feniko, ale na święta. Bardzo dobra opcja na takie wydatki. Na szczęście na ferie już uzbieralismy, jedziemy do Białki własnie :)