Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy 3 dzieci,jak wygląda wasz dzień?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w trzeciej ciąży i zastanawiam się jak wygląda życie z trójką dzieciaków.:-) Córka ma 7 lat,ale syn 20 miesięcy i czasem odczuwam przerażenie. Ale ciąża planowana.:-)

Gość gość
Mam 7 latke , 3 latke i dwumiesieczniaka. Ja wstaje o 5.00( najmłodsze karmie ),ogarniam siebie i najmłodsze,pije kawę ,robię śniadania na rano i do szkoły /przeszkola dla dzieci.Maz je w pracy.Kolo 6.30 budzę 7 latke,je śniadanie,ubrania ma przygotowane dzień wcześniej,myje sie i czesze ją (włosy do pasa,gęste,wiec chwile sie schodzi ) a przed 7 pobudka przedszkolaka i to samo,śniadanie,ubieranie,czesanie,mycie.okolo 7.30 mąż zabiera dziewczyny i odwozi do szkoły,przedszkola.Teraz jak ja jestem w domu to czasami ja odbieram dzieci bo np lekcje ma do 12.30 i nie chce żeby do 16 czekała na męża na świetlicy jak ja jestem w domu.A tak to maz odbiera i wracają razem.Ja w czasie jak moja pielgrzymka jest poza domem ogarniam dom,obiad,maluszka,swoje studia (zaczęłam drugi kierunek ) i trochę w domu pracuje (robię tłumaczenia po angielsku ). Czasami brakuje mi czasu ale wszystko kwestia organizacji,dasz radę :).Ja jeszcze raz/dwa razy w tyg chodzę na fitness albo basen i dwa razy w miesiącu do kosmetyczki.