Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uwazacie o porodach w takim wieku piersze dziecko 45 a potem 47 i 49 lat

Polecane posty

Gość gość

Kolejne. Co uwazcie?

Gość gość
Czy jesteś Polką?

Gość gość
Uważamy, że matka miała dużo szczęścia, że mogła mieć zdrowe dzieci (tak zakładam) w tym wieku. Coś wspaniałego.

Gość gość
jest mi to tak samo obojętne jak dzieci w wieku np. 20, 22 i 26 lat.

Gość gość
A co może nas to obchodzić? Przecież to nie my mamy te dzieci urodzić. Moge jedynie powiedziec że ja prawdopodobnie balabym się chorób genetycznych. Widocznie ta matka się nie bała. I tyle w temacie. Aha i super ze się udało.

Gość gość
Następna od wywoływania g"wnoburzy ..za robotę się weź!

Gość gość
jak mama ma sile i dzieci zdrowe to czemu nie? to tylko wylaczna sprawa rodzicow dzieci,a nie obcych ludzi

Gość gość
Ja jestem tą mamą :) Pierwsze dziecko to było zaskoczenie a potem tak pokochałam że chciałam mieć więcej :)

Gość gość
gość dziś Ja jestem tą mamą usmiech.gif Pierwsze dziecko to było zaskoczenie a potem tak pokochałam że chciałam mieć więcej usmiech.gif xx Taaa... już ci wierzę.

Gość gość
ciąża w tym wieku...odważne...ale czy rozważne...

Gość gość marza
Jesli dzieci sa zdrowe to gratulacje zycze duzo sily i zdrowia. Widze ze genetycznie jest Pani mlodsza niz jak metryka wskazuje. Jedno dziecko po 40 to nic niezwyklego, ale troje to wyczyn.

Gość gość
nieralne dla normalnej 40 -tki to wyczyn warty ginesa jak by się udało w takim wieku, ja bym się osobiście po 40 tce nie zdecydowała

Gość gość
Moja babcia urodziłam moją mamę w wieku 18 lat a moją "ciocię"(w cudzysłowiu, bo jest bardziej dla mnie jak koleżanka niż ciocia, jestem 2 lata starsza od niej) w wieku 47 lat. "Ciocia" nie mogła się z tym pogodzić, że ma starą mamę, wstydziła się w szkole ale teraz jest chyba lepiej, już się chyba pogodziła z tym, bo nie mówi o tym.

Gość gość
gość marza dziś Jesli dzieci sa zdrowe to gratulacje zycze duzo sily i zdrowia. Widze ze genetycznie jest Pani mlodsza niz jak metryka wskazuje. Jedno dziecko po 40 to nic niezwyklego, ale troje to wyczyn. x Nie jest młodsza genetycznie, tylko widocznie jej menopauza jest przewidziana genetycznie na wiek 52 lata, a nie 42. Poza tym ja jej nie wierzę. W dwoje dzieci bym może uwierzyła, ale nie w trójkę.

Gość gość
A co mamy myśleć? Jak zdrowe dzieci, to ciesz się macierzyństwem. Nie jestem zwolenniczką rodzenia zbyt wcześnie, ale W życiu nie zdecydowalabym się na dziecko w wieku lat 47- 49, z różnych powodów

Gość gość
Maja mama została w wieku 49 lat babcią. Mimo tego, że pracuje jako nauczyciel w przedszkolu, jest zadbana, ładnie się ubiera, a buzie ma chyba delikatniejszą ode mnie, to nie wyobrażam sobie żeby w tym wieku rodziła. Dziecko to praca na cały etat, a co dopiero 3 małe dziecko. Ja uważam, że to nieodpowiedzialne rodzić tak późno. Możecie mnie zjeść, ale zdania nie zmienię.

Gość gość
Widocznie wcześniej nie miała warunków.

Gość gość
Jeśli nie wchodziły w grę względy zdrowotne to uważam, że jest głupia, zapewne postawiła na karierę a teraz w wieku babci zachciało jej się pieluch. Dziecko pójdzie do szkoły to będą myśleć,ze to babcia nie matka

Gość gość
Jakos dzieci Halle Berry czy Monici Belucci nie uwazaja je za babcie :D Jak ktos w wieku 40+ czuje sie babcia, to coz.. czas umierac :)

Gość gość
17:28 skąd wiesz? udowodnij

Gość gość
haha najbardziej rozwala mnie porównywanie do celebrytek i aktorek...mam wrażenie, że niektóre kobiety czekają do 40tki aby być choć trochę takie fajne i modne jak Halle Berry czy Monica Bellucci...:P. Oj daleko ci do nich...:P. Ktoś wyraził swoje zdanie, to ta zaraz o umieraniu :P bo wszyscy muszą myśleć i żyć tak jak ty, prawda...:P

Gość gość
ze stara locha bezmozgie yeti rozlozyla syry przed starym !!!!!

Gość gość
gość dziś haha najbardziej rozwala mnie porównywanie do celebrytek i aktorek...mam wrażenie, że niektóre kobiety czekają do 40tki aby być choć trochę takie fajne i modne jak Halle Berry czy Monica Bellucci...jezyk.gif . Oj daleko ci do nich...jezyk.gif . Ktoś wyraził swoje zdanie, to ta zaraz o umieraniu jezyk.gif bo wszyscy muszą myśleć i żyć tak jak ty, prawda...jezyk.gif xx Alez skad ! Wszyscy musza zyc i myslec jak ty ! :P Czyli po 40 czas na siwa babulenke :D Czy mi blisko czy daleko do tych aktorek.. nic o tym nie wiesz bo mnie nie znasz ! :) Tobie tez raczej nie po drodze z nimi , bo one wlasnie urodzily swoje dzieci grubo po 40 :) Ja swoje dzieci urodzilam przed 40 ale ie uwazam, ze po 40 to juz konie wszystkiego i tylko wnuki zostaly :) No, ale ja nie mieszkam w Pl.. i pewnie dlatego mam takie poglady :P

Gość gość
17.59 a gdzie ja napisałam że po 40 tce to babulinka? nie masz argumentów to wmawiasz komuś coś czego nie napisał? brawo! do aktorek ci na pewno daleko, bo nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. To ci współczuje, że nie mieszkasz w Polsce, bo za granicą dla obcokrajowców jesteś tam nikim, tylko jeleniem, który robi za takie pieniądze, za które oni by nawet palcem nie kiwnęli :P. Taka światowa a tak mało inteligentna :P.

Gość gość
dziś Jakos dzieci Halle Berry czy Monici Belucci nie uwazaja je za babcie smiech.gif Jak ktos w wieku 40+ czuje sie babcia, to coz.. czas umierac usmiech.gif xxxxxx Jak już tak stawiasz aktorki za wzór to skąd wiesz jak długo one starały się o dziecko, albo skąd wiesz ile miały wcześniej ciąż z wadami genetycznymi, które usunęły? W telewizji pokazują idealne życie aktorów i ich idealne dzieci, a tak naprawdę nikt nie wie czy wcześniej nie miały aborcji, bo by na pewno się tym nie chwaliły. Jakoś normalnym ludziom rodzą się chore dzieci, a ludziom sławnym jakoś nie, dlaczego... Współczuje ci jeśli uważasz, że życie po 40tce to tylko albo rodzenie dzieci, albo umieranie. Ja po 40 tce zamierzam pracować, poświęcać więcej czasu na swoje hobby, podróżować z rodziną i oczywiście dalej wychowywać odchowane już dzieci. Tak więc jak widzisz po 40tce jest mnóstwo zajęć, życie nie kończy się albo na rodzeniu, albo na umieraniu. Każdy rodzi kiedy chce, tak samo ma prawo mieć swoje zdanie, a takie jak ty to zaraz porównują do "starej babulinki", bo albo czarne, albo białe.

Gość gość
Myślą sobie, że jak w wieku 45-49 lat zajdą w ciążę to staną się młodsze:D i będą jak celebrytki , stare próchna z wózkiem. W tym wieku to już niezdrowo rodzić.

Gość gość
moja mama ma 57 lat ale wygląda i się czuje na 42. uważacie, że to dobry wiek na rodzenie dzieci...:P Taki jest właśnie tok myślenia kafeterianek! :P

Gość gość
19.07 Otóż to! Bawią mnie takie porównania do celebrytek czy aktorek, bo jakie to one "nowoczesne", ludzie naoglądają się takich głupot i biorą z nich przykład, a nie biorą pod uwagę, że w telewizji pokażą to co najlepsze i jeszcze to ubarwią... i oto jest ich cudowne życie. Potem są takie porównania na kafe...żenujące.

Gość gość
Te "mundre" co sie porównują do ultrabogatych celenrytek to niech sobie jajowody podwiążą bo nie odrożniają bajek od realu Jak 5 latki...Celebrytka po 5 botoksach operacjach plastycznych ze sztucznymi cycami i po liftingu vaginy :P ...Nawet mając 55 wyglądać będzie 10-15 młodziej ...jeszcze foty w photoshopie obrobione -tylko takie są w magazynach modowych :D A jeszcze -polisy na miliony na wypadek zgonu matki ,armia niań i guwernantek do dziecka nieraz mamka do wykarmienia itp A dodać luksusowe kliniki medyczne po ktorych one są opieką ...Dziecko jak urodzi sie chore też będzie miało luks warunki . Jak kobieta z PL przeciętnie sytuowana podnieca sie tymi wzorcami imówi że "ona urodziła mając 49 to i ja " to tylko ręce załamać .. Aha emerytury starczy na studia dziecka ? Rodząc 49 matura dziecka -68 (!!! :O) matki -koniec studiów -matka 73 ....

Gość gość
Miałam w szkole przyjaciółkę, której rodzice byli w słusznym wieku. Matka urodziła ją grubo po 40tce a ojciec był jeszcze starszy. W podstawówce oboje byli schorowani. W liceum ona była już sierotą :(