Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela ja często jeżdżę do Wrocławia również pociągiem

Polecane posty

Do dużych centrów handlowych czy kiedyś w tych centrach handlowych byłem wiele razy na różnych filmach w kinie i odkad od wielu lat do tych centrów handlowych jeżdżę i jeżdżę również ruchomymi schodami bo się do ich widoku przyzwyczaiłem i ps byłem wiele razy w teatrze operatce i teatrze muzycznym we Wrocławiu a w samym listopadzie teraz byłem w wielkich centrach handlowych we Wrocławiu i często też w wielkich centrach handlowych w Opolu które są podobnej wielkości co we Wrocławiu też byłem ps i w Opolu też raz czy dwa byłem w teatrze w Opolu i czy wg ciebie dalej mam wiejską mentalność???

Ps ja we Wrocławiu też często jeździłem tramwajem a zawsze jak jestem w centrach handlowych we Wrocławiu to ruchomymi schodami jeżdżę i zjezdżam w dół i tak od ponad 5-ciu 6-ciu lat i co dalej jestem z wiejską mentalnością ps oglądam teraz w domu w polkowskiem telewizję czyli oglądam moją ulubioną bajkę czyli fineasza i ferba na Disney Channel

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
4-latki, i to w dodatku takie z wioch, jarają sie jeżdżeniem ruchomymi schodami

Gość gość
ale on przecież jest opóźniony i może w niektórych aspektach właśnie na tym etapie się zatrzymał...

Ja gość od homocwela 5 albo 6 lat temu się tym jarałem ale szybko się przyzwyczaiłem bo wiele razy w tych wielkich centrach handlowych byłem i to stało się dla mnie normalne teraz zawsze jak tam jestem jeżdżę ruchomymi schodami i ani centra handlowe ani kina ani teatry w których byłem ani tramwaje którymi jeździłem nie są dla mnie dziwne i nie rozdziawiam gęby na widok dużego miasta głupku czyli na sto procent masz mnie za osobę gorszą bo jestem ze wsi tak?

Gość gość
Up... Odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Up