Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam zatrudniających nianie.

Polecane posty

Gość gość

Jak szukalyscie niani?Przez znajomych,internet,ogłoszenie?Nie balyscie sie zostawić dzieci z obca osoba?Macie kamery? (jak tak czy niania wie).Ile płacicie za godzinę i co należy do obowiązków opiekunki?Ja szukam dla roczniaka (obecnie ma 9 miesięcy,ale zaczynamy poszukiwania) i w razie choroby 5 latka miałby sie zająć.Tylko opieka,miasto 100 tys mieszkańców,ile na godzinę?

Gość gość
Autorko a za ile ty poszłabyś do takiej pracy ?

Gość gość
Ja ostatnio widziałam ogłoszenie na Olx,u mnie w mieście,mama proponowała 700 zl!!!!!!!!!!!!!Bez komentarza.

Gość gość
przegladajac ogłoszenia u mnie w mieście nianie zarabiaja 6-8 zł / h ale dla mnie to jest przegięcie,przeciez to nawet najnisza nie wychodzi.

Gość gość
Jestem niania,pracuje codziennie od pon- pt 7-16 dostaje 800 zl,male miasteczko

Gość gość
Co należy do Twoich obowiązków?Tylko opieka czy coś jeszcze?

Gość gość
Gdańsk Jedno dziecko 4latka odbiór i zawozenie do przedszkola,ggdy jest chore zostaje z niania. Drugie dziecko 7miesięcy 9h dziennie pon-pt Szukałam przez olx. Kamerki mamy dwie. Dziewczyna 24lata. Bardziej się sprawdziła niż te Stare babcie-ciocie. Ona opiekuje się tylko dziecmi u nas w domu. Nie gotuje , ja wszytko mam przygotowane. Ona podgrzewa. Nie sprząta, itp. 1800zł.

Gość gość
Tylko opieka nic wiecej,jesc je sama bo juz ma 3 latka,takze spacery i zabawa w domu

Gość gość
Moja super niania niestety postanowiła wyjechać z Polski. Szybko musiałam znaleźć nową, niestety nie udało mi się z polecenia. Byłam pełna obaw, ale siostra doradziła mi zamontowanie w pokoju kamery. Przyjechali, zamontowali http://asmex.pl/ i czułam się pewniej. Może to niezbyt ładnie, ale tyle się teraz słyszy... W każdym razie drugi raz trafiłam na super nianię. A kamerę przenieśli mi do obserwacji terenu przed domem.