Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie i za ile moge kupic pigulki wczesnoporonne?

Polecane posty

Gość gość

Czy w Polsce w aptece mogę kupic środki które wywolają poronienie? Jeśli tak, to w jaki sposób działają , jak wygląda dawkowanie? Czy mogę dostać takie tabletki ( Cytotec , Adipex z mifepristone w skladzie) np.na Słowacji bez recepty? Proszę o pomoc, jestem młodą kobietą i nie jestem gotowa na to żeby mieć dziecko!

Gość gość
Na stronie women.org

Gość gość
Womenonweb *

Gość gość
To sie nie uprawia seksu. Legalnie nie dostaniesz. Przemysl jeszcze czy naprawde chcesz zabic swoje dziecko. Pozdrawiam i milego zycia bo po nim czeka Cie pieklo.

Gość gość
Jako niespełna 20 latka, mama 2 letniej dziewczynki powiem Ci coś. Miałam różne myśli, przez całą ciąże nie czułam nic do dziecka. Zero wrażliwości. Jak urodziłam, pokochałam niesamowicie. Widze co dzien jak sie uczy nowych czynności, ile radości jej to sprawia. W glowie się nie mieści co czuje, gdy ma gorszy dzień, woła "mama" i rzuca mi się w ramiona. I jako osoba, ktora wie jak wyglada matczyna miłość powiem Ci, że jeśli w przyszłości tej miłosci doświadczysz przez reszte życia będziesz pluła sobie w twarz, będziesz wrakiem człowieka i nie wybaczysz sobie tego nigdy. Prawdopodobnie o linie i torach kolejowych bedziesz myslala codziennie. Przemyśl to. Ja bedac matką nie mogłabym żyć z myślą o tym, że zabiłam własne dziecko.

Gość gość
19:52 bez przesady, sama jestem w drugiej ciązy, raz poroniłam a dwa razy wzielam pigułkę wczesnoporonna, jakos patrząc na swoja corke nie mysle , ze przez ta pigulke stracilam dziecko, ba nawet nie myśle , ze poroniłam. Sa sytuacje w zyciu kiedy ciąże lepiej zakonczyc niż donosić. przyznam się bez bicia... dwie tabletki jakie wzielam to dlatego, że miałam kryzys w małżeństwie i spotykałam się z facetem , którego znalam 8 lat, nagle zakochałam się w nim, ale wybrałam małżeństwo i prawdziwego ojca córki , która już była na swiecie. gdybym wtedy nie wziela tej tabletki, bylabym z tamtym facetem , a corka miała by dwa domy. nigdy nie zalowalam swojej decyzji, choć miedzy mną i męzem milosci nie ma już rzadnej.

Gość gość
przeciez ona aboracji nie dokonuje, "tylko" chce wziasc tabletke wczesnoporonną, która nie pozwala zapłodnionej komórce na zagniezdzenie sie w macicy.