Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja tępa bratowa nie lubi chwalić się swoją matką.

Polecane posty

Gość gość

Zdecydowanie jej unika, nie wiem dlaczego, skoro niczym się od siebie nie różnią poza delikatnie wyglądem. Za to przykleiła się do teściowej, a że są siebie warte, krętaczki, nic dziwnego :-)

Gość gość
Tańczy tylko i wyłącznie, jak jej zagra przewodniczka duchowa (choć to niewłaściwe słowo, bo kwestie duchowe te baby interesują tyle co kota księżyc i gwiazdy).

Gość gość
Za to ty jesteś super. Jedziesz i ją i własną matkę na kafe :o wow no szczyt inteligencji i klasy :o

Gość gość
Patrząc na twój wpis autorko to nie jesteś lepsza. Patologia w najczystszym wydaniu poza tym to jest tylko twoja strona wizji, a że jesteś klasycznymtłukiem to te babki których piszesz mogą być całkiem spoko, a ty zwyczajnie zazdrościsz, bo każdy ma cię w doopie za to jaka jesteś wredna i podła. No i czy ja dobrze rozumiem jesteś zazdrosna o własną matkę? No bo bratwa to żona brata, a teściowa bratowej to analogicznie twoja matka więc trochę mi się rozjeżdża twoja żałosna opowiastka

Gość gość
No chwali swoją mamę bo pewnie im młodym pomaga a twoja nie bo po co - swoje odchowala