Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trzymają sie rzęsy metoda 1:1?

Polecane posty

Gość gość

Hejka, chciałabym zrobić sobie rzęsy u kosmetyczki :) Będą to moje pierwsze takie rzęsy i chciałam zapytać sie ile one wytrzymują? Wiem, ze robi sie korekte co miesiąc ale za tydzień mam ważna imprezę i mam nadzieję , ze do tego czasu nie powpadaja...

Gość Smerfetka222
Po tygodniu nie wypadną, nie martw się :-) Moja przygoda z zagęszczaniem rzęs trwa już jakiś czas. Jestem wciąż bardzo zadowolona z efektu. Nie mam żadnych problemów z rzęsami, zarówno z moimi naturalnymi, jak i sztucznymi. Efekty utrzymują się nawet do 4 tygodni, jeśli się prawidłowo o rzęski dba. Lubię naturalny look więc znalazłam świetną stylistkę rzęs, która dobrała mi idealnie kształt i długość, dzięki czemu rzęsy wyglądają jak moje własne :-) Zawsze robię w Magic Visage w Warszawie na Mokotowskiej, u Pani Estery Rej.

Gość gość
To przestarzała metoda ktora zbyt mocno obciąża naturalne rzesy i je niszczy , zrób objętościówkę przynajmniej nie bedziesz łysa ! Ciężar rzęs przy metodach objętościowych rozkłada się na rzęsie naturalnej zupełnie inaczej niż w przypadku metody 1:1. Wynika to z kątów zawartych pomiędzy rzęsami. I tak na przykład: trzy rzęsy grubości 0,10mm będą lżejsze dla naszej rzęsy naturalnej niż jedna 0,20mm. dział fizyki- siła. poproś o pokazanie papieru że owa Pani ma jakies szkolenie, zapytaj na jakim kleju pracuje i na jakiej firmy rzesach?

Gość gość
smerfetka weź spieprzaj ze swoją ujową reklamą naucz się tłuku szeptać profesjonalnie a nie klepiesz co ci ślina na jezyk przyniesie.

Gość flaraa
ja z kolei wychodzę z założenia, że do przedłużania rzęs trzeba mieć naprawdę sprawdzoną osobę, żeby wyglądały dobrze i na dłużej wystarczyły, skoro ktoś ma polecone miejsce to dlaczego ma o tym nie napisać? nie rozumiem?