Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zakochany facet choć raz wytknie niedoskonałość w wyglądzie kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie zfacetem, ktory wyznał mi ze sie zakochal. Jest wszystko ok ale zdarzylo mu sie kilka razy zauwazyc i powiedziec sam z siebie cos o moim wygladzie. Owszem byly i sa komplementy ale potrafil mi powiedziec ze mam "czarne kropki na nosie" Owszem, moja cera to moja zmora, mam rozszerzone pory ,jak to zaniedbam to czarne kropki widac, ciezko sie oczyscic. Zrobilo mi sie glupio odparlam tylko "wiem wiem, takie mam" albo potrafil mi powiedziec ze podobam mu sie w 90% bo mam nieladne wlosy, tzn wiem o tym, mam klopot z ich ulozeniem, czesto nie chcą sie ladnie ukladac, a szerokie i wysokie czoło to zmora a dobrac mi fryzure fajną tez mieli klopot. To co powiedział to prawda,ale nie po złosci czy zeby mi sprawic rzykrosc A jednak to powiedzial tzn ze nie jest tak do konca zakochany?

Gość gość
Bo co jak zakochany, to już nie ma prawa powiedzieć co myśli? Pomyśl, że mimo to cię kocha.. to musi być miłość ;)

Gość gość
Mój mi tylko mówi, że 'jestem chuda'. I stwierdza, że chudsza nawet od baletnic, co mnie wkurza. tak, ja wiem, że mam płaskodupie, co nie zmienia faktu, że budowę mam i tak 'szerszą' niż te baletnice :P

Gość gość
A mnie sie wydawalo,ze zakochany bedzie tak wpatrzony w kobiete ,ze nic mu nie bedzie przeszkadzalo

Gość gość
A mój mąż po 24 latach wciąż mówi że jestem piękna..mimo nadprogramowych kg..i w dresie i rozczochrana:)

Gość gość
Nie wytknie, a faceta-buraka odpraw z kwitkiem. Zasługujesz na Mężczyznę.

Gość gość
a on to taki idealny?

Gość gość
dla mnie byłby skonczony. Nie, nie jestem zadna ksiezniczka. Ale nie spotykam sie z chamami i idiotami, ot co. Zwlaszcza ze powiedzial ci to TERAZ, kiedy jeszcze sie spotykacie. To co bedzie pozniej :D

Gość gość
A wy będąc zakochane nie krytykujecie czasem? Ja wiem że szczerość nie jest na rękę kobietom i wolicie gdy się was okłamuje, ale lepiej jednak znać prawdę niż żyć w zakłamanej rzeczywistości.

Gość gość
Nie wiem czy moja poprzednia wypowiedx sie wyświetliła. Pamietam jeszcze trzy rzeczy zarzucił mi ,ze za duzo tapety klade na twarz . Zdarzało mu sie powiedziec "Dziś wygladasz ślicznie" tzn a kilka dni temu nie? Albo jak raz umalowałam sie mocnej to powiedział"Slicznie ci w tym mocniejszym makijazu" "Podobasz mi sie w nim bardziej niz jak miesiac temu jak lagodniej sie malowałas" Dziewczyny sama juz nie wiem czy nie przesadzam:( czy sie czepiam.On twierdzi,ze nawet jak tak mówi to i tak mu sie bardzo podobam.

Gość gość
20:45 Jesteś p*****lniętym burakiem. Jak ci się kobieta nie podoba, to się od niej odp*****l, a nie zakochanego udajesz, hipokryto.

Gość gość
Moj mąż mówi mi ze jestem za koscista ( takie geny nc nie poradzę ), że mam busz na głowie itp. Jakoś nie jest mi przykro z tego powodu. Mówi co myśli

Gość gość
Skoro sama wiesz że to prawda, więc w czym problem? Jak widzę większość jest naprawdę nieźle jeb/nięta, oczekują szczerości i uczciwości, ale gdy usłyszą prawdę o sobie to wielka mi afera. Jeśli coś nam nie pasuje w partnerze/partnerce to należy o tym głośno mówić, choćby po to aby dać drugiej stronie szansę na popracowanie nad tymi niedoskonałościami.

Gość gość
do 20.29 i słusznie ,zakochany ma zawsze klapy na oczach i nic mu nie przeszkadza:)

Gość gość
Mylisz szczerość i uczciwość z brakiem kultury osobistej i wpędzaniem kogoś w kompleksy. Chłopak ma sprawiać, że dziewczyna czuje się piękniejsza, a nie krytykować jej wygląd. Jak mu się nie podoba, to nie powinien w ogóle jej podrywać, a tym bardziej z nią być.

Gość gość szarriiikkkk
w*********j tlusta locho z rozstepami!

Gość gość
Szczerość i uczciwość dotyczy życia, wydarzeń i siebie nawzajem. Chamstwo nie jest szczerością, tylko chamstwem.

Gość gość
Zakochany nie znaczy zaraz głupi i ślepy, mężczyźni w przeciwieństwie do kobiet posługują się również logiką, a nie wyłącznie emocjami. Bardziej podejrzane byłoby gdyby ci ciągle słodził i nie dostrzegał wad, wtedy byłoby wiadome że mówi ci to po to aby cię wykorzystać.

Gość gość
Mylisz szczerość i uczciwość z brakiem kultury osobistej x Od kiedy to mówienie prawdy jest oznaką braku kultury? Czy jeśli facet powie że kobieta w tej sukience wygląda fatalnie, grubo, idiotycznie to jest to chamstwo, czy może prawda i troska o to aby się nie ośmieszyła? Ciekawe że dla kobiet krytyka = chamstwo, natomiast jeśli to kobiety krytykują, to wtedy nazywają to szczerością. Hipokryzją zalatuje tu na kilometr.

Gość gość
Autorka pisze o tym na forum, a to oznacza, ze jej to przeszkadza. Ludzie są różni. Dla każdego co innego. Autorko, upodobnij się do swego adoratora i też mu przyburacz na temat jego wyglądu, nawet jeśli musisz to powiedzieć wbrew swojej naturze. Taki eksperyment;)) Chociaż ja osobiście nie zadawałabym się z zakompleksionym typem.

Gość gość
Ja mu żadnej wady nie wytykalam oprocz jednej,ale to bylo w zartach . Powiedzialam mu,ze wszystko mi sie w nim podoba,ale fajnie jakby troche przytył bo jest bardzo chudy. A ja skolei należe do takich sredniaków ani gruba ani chuda. Pierwsza skopałam sprawe...mimo to,uważam,ze skoro ladniej mi w mocniejszym makijazu to jak mnie zobaczy bez....to chyba mnie nie zaakceptuje:(

Gość gość
upodobnij się do swego adoratora i też mu przyburacz na temat jego wyglądu x I mamy świetne rady... dogadywanie z zemsty, to jest dopiero chamstwo i brak kultury. Autorko jeśli zachowanie twojego chłopaka ci przeszkadza i nie jesteś w stanie tego tolerować, to zakończ tą znajomość i poszukaj sobie takiego faceta który będzie mówił ci to co chciałabyś usłyszeć.

Gość gość
gość dziś Nie posługujesz się logiką, jeżeli jesteś na kafeterii i nie dostrzegasz logiki w wypowiedziach kobiet, za to posądzasz je o kierowanie się tylko emocjami. Ze słodzeniem odnośnie wyglądu trzeba się zgodzić, że jest podejrzane. Mężczyzna nie musi być ślepy, a ale nie może być chamem.

Gość gość
gość dziś Krytyka ubrań nie jest tym samym, co krytyka wyglądu. Nie udawaj greka. Tylko chamidło, czyli zakompleksione prostaczysko, krytykuje wygląd kobiety, którą sam wybrał.

Gość gość
Zresztą, nie tylko. Chamidłem jest każdy, kto krytykuje wygląd kobiet w ogóle. Kulturalny mężczyzna pomija milczeniem, gdy mu się jakieś kobiety nie podobają, a prostak będzie komentował mankamenty urody, żeby sobie prostacko poprawić samopoczucie kosztem innych ludzi.

Gość gość
Kuźwa ale gdzie tu chamstwo widzisz? Jeśli facet powie że masz brzydką fryzurę, albo pryszcza na czole to to jest chamstwo według ciebie? Z wami się w ogóle nie da rozmawiać... wystarczy jedno krytyki, jedno zwrócenie uwagi i od razu facet jest chamem, burakiem, prostakiem i należy do rzucić!!! Wcale się nie dziwię że większość z was jest samotna i ma problemy ze znalezieniem faceta na dłużej.

Gość gość
Chamidłem jest każdy, kto krytykuje wygląd kobiet w ogóle x No tak, typowa kafeteryjna księżniczka, piękna i doskonała :P Szkoda tylko że prostactwo i chamstwo, aż tak bardzo bije z twojego języka i stylu wypowiedzi, musisz być strasznie zakompleksiona skoro niewielka krytyka, aż tak bardzo odbija się na twojej psychice.

Gość gość
Wytknięcie brzydkiej fryzury lub pryszcza na czole to może jeszcze nie chamstwo, tylko brak kultury. Dziewczyna zdaje sobie z tego sprawę, nie trzeba jej dodatkowo pogarszać samopoczucia. Dużo też zależy od tego, jak się to mówi. Wytykanie zaskórników jest chamstwem, bo wielu osobom nie udaje się ich pozbyć aż do końca życia. Zasada jest taka, że jak ci się kobieta nie podoba, to nie udajesz, że ci się podoba i nie wchodzisz w jej życie po to, by ją zmieniać.

Gość gość
To były tylko te 4 "niby" krytyki wyglądu. Rozumiem jakby mi doradzil,ze w jakims ubraniu zle wyglądam ale wyglad to juz cos powaznego. To wszystko co on powiedział bylo prawda. Zaniedbalam troche twarz, nie oczyscilam porów, mialam zły podklad, wieczne problemy z fajnymi wlosami no i jak pomaluje sie mocniej tzn oczy to wygladam super,. Z tym sie zgodze on ma racje. Ale tak troche uwazam,,,ze moze sie tylko zauroczył...ale nie zakochał na zabój:(

Gość gość
Jak ma duza d**e to jej to powie