Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnanaiwna

JAK ZAPOMNIEC MAM...

Polecane posty

Gość kolejnanaiwna

przepraszam za kolejny mdły temat... ale nadchodzi noc , tęsknie za facetem , którego poznałam i zauroczyłam się jak gowniara Trwało to 4msc i chociaż momentami wiedziałam ze nie jest wart...najpierw zabiegał było ok, urabiał czarował...potem standard... tłumaczyłam jego uniki, to ze nie odpisywał, dzwonił tylko jak miał potrzebe... problem w tym ze mam 31 lat przez ostatnie 3lata byłam sama ...bo zbierałam się po zdradzie ;/ poznałam TEGO zaprzyniazniłam sie ...to w sumie dobry człowiek inteligentny fajny ...może to nie miłość ale to uczucie emocje tak bardzo mi zal ze nie mam znow nawet z kim pogadac proszę powiedzcie mi cos bo Ciezko jest

Gość gość
skoro to nie miłość, to o co ci chodzi? Pewnie to wyczuł więc teraz nie pisze.. a poza tym wymagasz wsparcia i bliskości od kogoś kogo skreśliłaś, stwierdzając, że jest niewart ...c i e b i e ;)

Gość obecny
poznanie , zapoznanie kobiety to jest dla wielu facetów tak zwana 'prosta piłka' , na spotkanie z kobietą przyniesie jakiś nędzny i zasuszony kwiatek ukradziony z cmentarza a kobieta wącha ten kwiatek z każdej strony , zabiera do suszenia i w swoim pokoju marzy o bzykaniu z facetem , na drugiej randce pojawia się propozycja i kobieta zaprasza faceta do siebie na spóźnioną kolację , która się kończy śniadaniem w poniedziałek , wybzykali się już dokładnie , wszystkie otwory zostały wylizane do czysta i wybzykane i teraz problem się zaczyna : kobieta w poniedziałek mówi ciepło do Misiaczka - ale nie zapomnij po pracy do mnie przyjechać i wiesz co lubię Misiaczku najbardziej , cmok - po kilku dniach bzykania facet nie wyrabia i mówi wprost : - mam problemy z kindybałem , chyba pękł od bzykania ale kobiecie to nie przeszkadza , to teraz będziemy sobie lizać o***ty i moją vaginę a kindybała zostawimy na jutro , po miesiącu ciężkiej eksploatacji kindybała facet ma dość i mówi wprost , 'odchodzę' a kobieta robi krzyk , dlaczego Misiaczku , przecież fajnie było , gdzie teraz znajdę takiego kindybała płacze kobieta ?

Gość kolejnanaiwna
wyczuł?...było zwyczajnie poznanie randki. przyjazn , jakies tam uczucie wszystko super deklaracje ...nie skreślałam go wręcz sadziłam ze w końcu i los do mnie usmiecha... a potem ochłodzenie unikanie i zero kontaktu z tym NIE WART ...miałam na myśli ze czułam ze nie jest do końca lojalny, oglądał się za kobietami nie budował jakiejś silniejszej wiezi... przepraszam za błędy

Gość kolejnanaiwna
obecny ..nie było sexu, raczej budowałam zaufanie On wiedział o mojej traumie....sex jest dla mnie nastepstwem uczucia ..zwyczajnie poznawaliśmy się...smialismy się rozmawialiśmy nocami przez tel , na każdy temat i o wszystkim ... dlatego to tak boli

Gość gość
obecny dziś hahaha dobre ale tak to jest jak sie idzie z gościem na 1 czy 2 randce do wyrka.. i to nie tak, że kindybał się zepsuł :P Dla mężczyzny seks nie stanowi więzi.. inaczej jest z kobietami, to właśnie bliskość cielesna rodzi w nas szaloną miłość ;)

Gość gość
ile miał lat ?

Gość kolejnanaiwna
gość dziś 36