Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak facet sobie bieże STARSZĄ kobiete to po to żeby...

Polecane posty

Gość gość

jak facet sobie bieże starszą od siebie kobiete to po to żeby... mu MATKOWAŁA!!!, robiła obiady , prała, sprzątała, zauważcie że nawet związki rówieśników wyglądają dziwnie,(jak oboje maja 30 lat to OK ,ale potem kobieta 45 i mąż -45 -to kobieta przy mężu zazwyczaj wygląda jakby kompletna star***a) podobno przed wojną norma były związki z 15 lat starszym mężczyzna , i mi się wydaje że rola była inna kobiety w małżeństwie przez to....kiedyś....

Gość gość
dawniej kobieta służyła jako krówsko rozpłodowe, twoja babka i matka to są krówska... niestety 1/3 Polek nadal praktykuje zwyczaj bycia worem na sperme i matką srolką

Gość gość
dawniej kobieta służyła jako ... o tylko ci się tak wydaje w dzisiejszych czasach kobiety muszą więcej pracować niż np. 100 lat temu tzw. 2 etaty jeden w domu (pranie gotowanie dzieci, ) drugi - w pracy - oczywiście za jakieś grosze, kobiety kiedyś miały lepiej

Gość gość
Skąd ta teoria? Ja mam starszą kobietę, bo akurat z nią się doskonale dogaduję. Nie chcę by mi gotowała, sam umiem (i lubię) to robić, a co do prania, to starczy nam pralka.

Gość gość
ja nie znam udanych związków rówieśników....., wszyscy się na około z takich śmieją.....

Gość gość
zauważyłam że w związkach rówieśników często mówi się że to kobieta lata za facetem... że jej bardziej zależy niż jemu..