Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rafal Kuzlik labioplastyka

Polecane posty

Gość gość

Witam, w najbliższym czasie planuję poddać się zabiegowi labioplastyki. Mieszkam w Warszawie i szukam najlepszego chirurga. Moją uwagę zwrócił dr Rafał Kużlik (SaskaMed), głównie ze względu na programy w tv i pracę u dr Szczyta. Jeśli przeszłyście zabieg labioplastyki lub polecacie jakąś inną klinikę, proszę o opinie.

Gość gość
mialam labio u dr Barwijuka, tez znanego z tv, niestety nie jestem zadowolona, wargi sa nierowne a z napletka łechtaczki wystaje teraz takie dziwne cos, jakby języczek

Gość gość
a o Kuzliku nic nie wiem, moze jest lepszy tylko slyszalam ze dlugie terminy

Gość gość
Opinie o nim są w większosci pozytywne, są też zdjecia efektów labioplastyki w internecie. W moim przypadku cena nie gra roli, dlatego chcialabym dokonac wyboru najtrafniejszego (Warszawa). Bede wdzieczna za kazde opinie

Gość gość
miałam zabieg u doktora Kuźlika ale nie jestem zadawolona. za takie pieniądze oczekiwałam czegoś wow, niestety jestem bardzo rozczarowana

Gość hanka_1
To że lekarz jest znany w tv niestety nic tak naprawdę o nim nie mówi. Ja przed zabiegiem szukałam opinii pacjentek gdzie się da. I tak z polecenia trafiłam do Cm Arnica na zabieg. U mnie problem dotyczył niesymetrycznych warg sromowych. Efekt zabiegu mnie zadowala, wargi są równe, troszkę zmniejszone. Bardzo szybko się wszystko zagoiło. Opieka super.