Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co się zdecydować?

Polecane posty

Gość gość

No więc tak bylob w moim zyciu bardzo mrocznie mozna powiedzidc ze zycie moje krecilo sie w okol mojej depresji i przez ostatni rok nie moglam uwolnic sie od tych uczuc. W dodatlu mialam teoche prblemow wciaz ja mam i caly czas zycie odkladalam na pozniej, pozniej zapisze sie na tance , pozniej naicze sie angielskiego itd. Ale poweszialam sobie dosc czasbpplozyc temu kres przepedzic swpje demony musze zaczac cos robic tu i teraz.. tyle ze teraz zamiast depresji nachodza mnie doslownie jakies stany manii.:D Chcialabym robic wszytsko naraz i nie wiem na co soe zdecydowac. Wiadomo na wszytsko nie starczy mi czasu no i tez z powodu finansow musze raczeh moje pasje powsciagnac. Wiec od czego zaczac czym kierowalibyscie sie przy wyborze?

Gość gość
tym co najbardziej uszczęśliwia

Gość gość
fajny temat:)

Gość gość
W sumie mam wiele tych pomyslow. Ale na razie zastanawian sie miedzy tymi dwoma. Myslalam o grze na wiolonczeli albo o kursie angielskiego. Najchetniej robilabym obie rzeczy naraz ale.z powodow finansowych poki co musze zdecydowac sie na jeden. Co byscie wybrali? Bo tak mysle.ze w zasadzie amgielskiego to moge uczyc sie na wlasne reke tlumaczac rozne artykuly z podrecznikow a nauki gry juz nie..z drugiej strony jesli chodzi o.jezyk jest na pewno bardziej przydatnt i taka mobilizacja z zewnatrz by mi sie przydala moze robilabym sybsze postepy.