Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wymagania wobec kobiety

Polecane posty

Gość gość

- wzrost +170 cm - buzia 10/10 - nawet 1 kg nadwagi niedopuszczalne - brak jakiejkolwiek skazy na ciele (żadnych pieprzyków, blizn itp.) - chude ramiona - przerwa między udami obowiązkowa - miły głos - wartość bmi od 18 do 20 - rozmiar stopy max. 41 - paznokcie u stóp krótkie i niepomalowane, u dłoni dłuższe i pomalowane - włosy minimum za ramiona - smukłe palce - brak tatuaży - idealnie proste i białe zęby - mały i prosty nos - uszy nieodstąjące - piersi symetryczne i nieobwisłe - mały pępek - szyja bez zmarszczek - chude nogi - wyraźnie widoczne wcięcie w talii - musi być spokojna (typ imprezowiczki odpada) - umiejętność gotowania konieczna - wrażliwa - troskliwa - czuła - spędzanie czasu na fb max. 20 minut dziennie

Gość gość
Ile Ty masz lat? 16? Szukasz kobiety czy anoreksji? Jak Ty wyglądasz, ze przedstawiles takie wymagania? Kim Ty jesteś? Co możesz dac od siebie?

Gość gość
o to chyba ja ,ale mam pieprzyk za uchem :-) jakaaa szkoda :/ że się nie załapię w rankingu,paa

Gość gość
Ciężko o bardziej prostackie wymagania. Autor tego posiada w ogóle jakąś duszę i osobowość, czy tylko ciało domagające się obsługi przez "wrażliwą, troskliwą i czułą" piękność, dobrze prezentującą się przed kolegami?

Gość gość
Prostaczysko niegodne żadnej kobiety, które po ciąży i porodzie rzuci kobietę dla innej bez blizn. Uczcie się oddzielać ziarna od plew, młode kobiety. Niektórzy miłość widzieli tylko na filmach, a i tego nawet nie zrozumieli.

Gość gość
Dajcie se siana ktos specjalnie to napisal byscie sie powkurzaly

Gość gość
identyko twoja pelagia ;)

Gość gość
tfu nie palagia ona teraz zamiast chustki nosi jakąś lesbijską fryzurę :classic_cool:

Gość gość
Zamów sobie u producenta sztuczną lalkę na wymiar :) Ona nigdy nawet 1kg nie przytyje. Gorzej z bliznami, jakbyś się z nią mało delikatnie obchodził. Szukaj w Japonii, oni mają rozwinięty przemysł robotów.

Gość gość
:D

Gość gość
dla mnie to drwina z kobiet ironizuje.bo kobiety za takie się czasami uważają właśnie. chce pokazać to .

Gość gość
Mam taką przyjaciółkę.Pasuje do opisu idealnie,ale ona robi ostrą selekcję,faceci za nią biegają,ona odrzuca każdego.

Gość gość
chcieć to se mozesz

Gość gość
dajcie dziecku marzyc i walic konia pod pierzyna

Gość gość
Mriiuu

Gość gość
Przecież to są małe wymagania . Typowa plaskodoopa polka sie na nie lłapie