Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę juz patrzeć na zone

Polecane posty

Gość gość
jest zapuszczona smierdzi od niej potem ma straszna cerę na dodatek pali.Chcielibyscie z kimś takim wychodzić? To ona dopuściła do takiej syt ze się jej brzydze to tylko i wyłącznie jej wina. Przestanie zrzucać cala winę na facetów. Może fakt ze ona myje się co 3 dzień to tez moja wina?? To co mam ja wrzucić do wanny połać domestosem niech chwile odstoi i wyszorowac porządnie? Chyba rzeczywiście weźmie rozwód bo to juz przechodzi ludzkie pojęcie.

Gość gość
9,46 dużo prawdy jest w Twoje wypowiedzi

Gość gość
Przestancie jej bronić bo smiem twierdzic ze takie same jestescie

Gość gość
Ja też siedzę w domu od kilku lat, chodzę do kosmetyczki, fryzjera, dbam o siebie, a mąż i tak ogląda się za kobietami i ma kochankę. Wy już tak macie, znudziła się!!

Gość gość
Koszmar. Komunikacji nie ma i do tego całkowity brak miłości..

Gość gość
ja nie kazalem się jej tak zapuszczać.To problem umyć się? pod malować? schudnac?

Gość gość
przecież to provo przygłupiej kiełbasy co z samego rana sprzątała rzygi gacha Bogdana i teraz musi stres odreagować :D:D:D

Gość gość
kiełba miałaś iść na sienkiewicza, żeby ci kumpele bramy nie zajęły? :D i gdzie ty teraz staniesz darmowa kurewko? przy drodze, żeby tylko trąbili na ciebie? :D

Gość gość
jak dziś kasy nie przyniesiesz kiełba to gach Bogdan powiedział, ze zostaje u sąsiadki, bo jest ładniejsza i mądrzejsza od ciebie zapuszczony pasztecie wyliniały :D

Gość gość
Wszystkie baby smierdza a z czasem przestana Cie podniecac tak juz jest na tym swiecie. Ja osobiscie preferuje facetow, oni zawsze bardziej dbaja o higiene a im starsi tym ladniejsi u kobiet odwrotnie. Poza tym kobiety z natury sa perfidne a faceci potulni - wybieram potulnych