Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE ZAMIESZKAĆ? GDAŃSK CHOJNICE CZY PIOTRKÓW

Polecane posty

Gość gość

TRYBUNALSKI?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Opole bądź Namysłów :)

w Czarnobylu Tobie na glowe i tak juz nic nie zaszkodzi

Gość gość
od zawsze mieszkam w Gdańsku, w Chojnicach wybudowała dom moja siostra ze szwagrem i jest to moja najbliższa rodzina dlatego myśle nad przeprowadzką do tego miasta, a z kolei w piotrkowie mieszka moja narzeczona i ona raczej nie będzie chciała przeprowadzić się w moje strony, tylko ja będę musiał iść w jej strony. I mam taką rozterke własnie gdzie by tu się usadowić na stałe. Pomożecie przyjaciele?

Gość gość
A czy prawik wiesz ze Pruszków a prószków to dwa inne miasta Pruszków jest pod Warszawą a prószków pod opolem zwróć uwagę na pisownię kretynie!!! Ps Piotrków Trybunalski to zadupie dziura i prowincja łódź zresztą też...

Patrzac na historie Piotrkowa i cala reszte slowo zadupie tu troche nie pasuje.Drugie pod względem wielkości miasto w województwie łódzkim i 48. w Polsce.Poczytaj troche o tym miescie bo brakuje Ci wiedzy Historycznej jak widze

Gość gość
Piotrków to nudna dziura urodziłam się tam i nigdy w życiu nie wrócę , cała atrakcja to galeria handlowa a tak to z nudów można zejść z tego świata , już lepiej do Bełchatowa albo łodzi w drodze kompromisu , co z tego ze Piotrków jestb2 pod względem wielkości jak to jest industrialnie zapadniete miasto

Gość gość
eee