Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwe ze 4,5 latek umie napisac Mama i Marcin ?

Polecane posty

Gość gość

Moja bratowa tak twierdzi. Marcin to jego imię.

Gość gość
Jasne, moj syn miał 3,5 roku jak umiał pisać: Mama, tata i swoje imię. Ale to nic nie znaczy,ma teraz 5 lat i nie umie ani pisac (poza paroma wyrazami) ani czytać. Litery i cyfry zna od kiedy miał 2 lata, bardzo go ciekawiły.

Gość gość
Mojej koleżanki córka 4,6 tez potrafi napisać swoje imię samantha, mieszkamy w UK i poszła do szkoły jako 4 latka.

Gość gość
Haha w temacie na glownej napisane jest bez przecinka czyli 45 latek i tak sobie mysle co ku**a?!:D Swoja droga jak udalo Ci sie napisac przecinek w temacie?

Gość gość
Moj ma tyle samo i umie juz czytac metoda globalna go nauczylam. Pisze wiele wyrazow.

Gość gość
mój 1 syn miał 4,5 roku jak płynnie czytał i pisał, młodszy miał 3,5 wiec napisanie 2 wyrazów przez prawie 5 latka to żaden wyczyn

Gość gość
Mój syn ma dokładnie 4,5 i umie napisać: "mama", "tata", "dziadek", "babcia", "kocham cię", swoje imię i nazwisko, imię i nazwisko mamy i taty. Sama go nauczyłam jak siedzieliśmy na chorobowym, w przedszkolu nie uczą, choć przyznam, że zawsze myślałam, że w przedszkolu, w tym wieku już co nie co będą uczyć w formie zabawy. Liczyć do 30 i rozpoznawać cyferki też sami z mężem go nauczyliśmy.

Gość gość
Ja pisalam, co prawda drukowanymi i czasem litery miały lustrzane odbicie, np S czy Z.