Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Water challenge czy któraś z mam wzięła się za picie wodu

Polecane posty

Gość gość

Od wczoraj ściągnęłam aplikacje do przypominania o piciu wody. Ogólnie zawsze piłam bardzo malo, nie raz dwie 2 szklanki na caly dzień. Aplikacja wyliczyła mi ze do swojej wagi i wzrostu powinnam wypijac niecałe 1,5 l. I dałam rade ale jednak musiałam się zmuszać. Oczywiście chciałabym dobić do tych co najmniej 2 litrów dziennie bo jestem w ciazy ale ciężko. Dzięki piciu wody liczę przede wszystkim (pomijając plusy dla ciąży bo to oczywiste), na ładniejsza cerę(mam szara ziemista,wyglądam na przemeczona) oraz na dzienny zastrzyk energii. Czy są tu jakieś kobietki które piły i widziały efekty? Po ilu dniach j jakie?

Gość gość
pilam efektow nie widzialam ale sikalam jak oszalala , woda wyplukuje organizm z mineralow i witamin , teraz robie sobie to termosu litrowego herbatke z grejfruta i popijam w ciagu dnia , oczywiscie nie slodze herbaty/ nie jestem w ciazy pic trzeba ale nie koniecznie chleptac litrami wode

Gość gość
18:38 ja właśnie staram się pić mineralna, zazwyczaj muszynianke. Czytałam o wodzie ze tyle dobrego robi na wygląd i samopoczucie.

Gość gość
to moze jakis ekspert nam sie wypowie bo ja czytalam ze za duzo wody to nie dobrze i to tez zalezy od wielu czynnikow ile mamy pic , ale oczywiscie ze lepiej pic wode niz coca cole