Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anananas

Impreza w małym mieszkaniu

Polecane posty

Gość anananas

Niedługo skończę 18 lat i chciałabym wyprawić imprezę z tej okazji. Na lokal nie mam pieniędzy, a moje mieszkanie jest straaasznie małe, 28m2 (jeden pokój przedzielony ścianką na 2 pomieszczenia). Czy jest szansa zmieścić 14 gości? I czy to wstyd wyprawiać imprezę przy tak małym metrażu? :/ Dajcie znać co sądzicie, z góry dziękuję za wszystkie opinie :)

Gość gość
Jeśli towarzystwo OK, to warunki to najmniejszy problem.

Gość gość
Od imprez sa lokale a nie mieszkania. Taka impreaza może się źle skończyć. Policja chętnie zamknie te imprezę :D

Gość gość
Miałem sporą kawalerkę - 35m i regularnie urządzaliśmy w niej imprezy na 12...16 osób. Miałem też inną kawalerkę - 36m gdzie świętowaliśmy zamknięcie jakiejś sprawy. Obecne były 32 osoby i w pewnym momencie wszystkie tańczyły (4 dziewczyny na wersalce :D ). Ważne byś podzielił teren na dwie części: taneczną i jedząco-pijącą :P.

Gość gość
Nie radze robić w domu...wystarczy drobny wypadek i mieszkanie zniszczone. A jak chcesz robić koniecznie to zabezpieczenia wszystko co cenne,tlukace, szklane,ceramiczne, lampy,kasę,kosztowności, alkhokole

Gość gość
Faktycznie :D, kasę i alkohole na imprezę musisz zabezpieczyć :P.

Gość gość
jak podasz alkohol to nie każdy ma umiar w piciu i nie każdy zdąży do łazienki puścić pawia. Nie wiesz nawet czy zapanujesz nad zachowaniem podpitych gości, będziesz ścierać ze ścian pawie i przeklinać swoją głupotę. Może się zdarzyć, że mieszkanie będzie do remontu. Ja bym wolała nie wyprawiać wcale, jak nie mam kasy i warunków do tego. Mnie się rodzice nie zgodzili, chociaż mamy dom

Gość gość
gość dziś Jakie masz towarzystwo, takie pawie na ścianie :P. x Ja w swoich 35 metrach chętnie co tydzień organizowałem imprezy. Kumple znosili alkohol, dziewczyny jedzenie. Wieczorem przystosowywaliśmy mieszkanie do imprezy, bawili się przez całą noc, a rankiem dziewczyny zmywały naczynia, a chłopcy sprzątali chałupę. Zazwyczaj przez kilka dni dojadałem jeszcze ostatki z imprezy :).

Gość Kmiotek 88
Metrażem się nie przejmuj, najważniejsze to dobra ekipa do imprezowania :) My swego czasu imprezowaliśmy na niecałych 20 m, nawet nie było gdzie za bardzo żarcia postawić - zamówiliśmy pizzę z http://chopina.caprinew.pl/ i wszyscy doskonale się bawili :D