Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem się zakochać

Polecane posty

Gość gość

W gimnazjum byłem zakochany w jednej dziewczynie, cały czas byłem w nią wgapiony, próbowałem ale mnie olała. W liceum to samo, przez trzy lata chodziłem zakochany, ale ta dziewczyna miała chłopaka. Potem zakochałem się we własnej przyjaciółce. Olała mnie co było najbardziej bolesną sytuacją jaką przeżyłem. Okłamała mnie w wielu kwestiach i wystawiła na pośmiewisko. Potem byłem kilka miesięcy w związku z dziewczyną która zostawiła mnie dla eksa z dnia na dzień, w międzyczasie bardzo oszukując, cały czas się z nim spotykała na seks,ale dopóki on nie powiedział jej "tak" to ona ze mną była w rezerwie. Strasznie przeżyłem tamto rozstanie. Teraz mam 24 lata i nie potrafię się zakochać. Nie czuję nic, kobiety podobają mi się, byłem nawet w dwu letnim związku ale traktowałem dziewczynę jak przyjaciółkę. W końcu ona zerwała kilka dni temu, a ja czuje ze brakuje mi bardziej jej jako przyjaciela niż dziewczyny. Co się ze mną stało, dlaczego nikt nie robi na mnie wrażenia i nie umiem się ponownie zakochać?

Gość gość
czemu nic nie działa?

Gość gość
up