Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatek13579

Czy mogę być w ciązy?

Polecane posty

Witam, mam powazny problem.. :/ 1 stycznia mialam miesiaczke, ktora trwala jak zwykle 6-7 dni. Jakos 15 przypadaly mi chyba dni plodne, 16 stycznia wspolzylam chwile z chlopakiem ( z zabezpieczeniem) pozniej chwile bez, nie wiem , moze z minute. Do wytrysku doszlo poza mna , po kilkunastu sekundach. Nie podejrzewalam nic az do czasu spodziewanej miesiaczki, ktora dostalam dzien pozniej niz powinnam ( wiec to chyba nie jest jakies ogromne spoznienie :p) Oczywiscie jak zawsze prawie tydzien przed okresem zaczely bolec mnie piersi i troche pozniej brzuch. Po 2 dniach od zaczecia sie okresu, bole piersi ustaly jak zwykle. Dodam tez, ze w dniu 2 dnia miesiaczki wymiotowalam 2 razy( ale tu raczej nie laczylabym tego z ciaza, poniewaz dzien predzej zjadlam cos nieswiezego i niedopieczonego, i od razu czulam to na zoladku wiec to raczej przez to) dzis mam 5 dzien okresu, leci juz mniej, ALE.. od wczoraj boli mnie LEWY JAJNIK. Gdy wykonuje np skret w lewa strone, to go po prostu czuje jakby no nie wiem bolacy maly kamien .. i czasem ten bol lekko promieniuje do prawej strony. Czytalam na forach ( od ktorych juz kompletnie glupieje!!!) ze pierwszymi objawami ciazy moze byc bol lewego jajnika. Tylko ze, ja mam miesiaczke.. Czy to moze byc ciaza? Prosze pomozcie bo nie wiem juz sama co mam ze soba zrobic ;/

Gość gość
Powinas przed bzykaniem popytać mamę co sie bedzie działo jak do piz.y wpuszcze gościa

Gość gość
a skąd mamy to wiedzieć? zrób test to się dowiesz!