Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie,blokada psychiczna

Polecane posty

Gość gość

Poronilam w 8 tyg,dziecko wyczekane i wystarane.Od poronienia minelo 2 lata do dzis w ciaze zajsc nie moge.Ciagle wracam myslami do tego dnia,co sie to wydarzylo. Lekarz stwierdzil blokade psychiczna,najgorsze jest w tym,ze trace juz nadzieje... Pomozcie,jak mam sie odblokowac?

Gość gość
Nie nastawiaj się na dzieciaka jak na wygraną w lotto! Ja jestem w piatej ciąży! Poronienie 7,10,13 tc. I co? I nic. Trzeba żyć dalej. Nigdy nie brałam tego do siebie,bo po co. Tylko będzie wojna w domu. Córkę urodziłam po pierwszym poronieniu dwa lata. Później kolejne dwa poronienia. Teraz jestem w 33tc. Nie uzalaj się nad sobą tylko zacznij żyć. Im większe parcie, tym gorzej. Dochodzi stres.

Gość gość
Ja straciłam ciążę w 10 tc. Po trzech cyklach zaczęliśmy się starać i udało się od razu. Urodziłam zdrowe dziecko dokładnie rok po starcie .powodzenia co ma być to będzie.

Gość gość
Ja mam tak samo, poronilam dwa lata temu w marcu. I ... blokada... tylko ze ja jhz mam jedno dziecko, coreczke, wiec az tak mi nie zalezy.

Gość Saszeńka
Ja straciłam dziecko w 19 tc., już miałam wszystko przygotowane dla malucha, wszystko było w porządku i nagle wszystko się zawaliło. teraz nie mogę się pozbierać, nie wiem czy kiedykolwiek bez strachu będę się starać o dziecko.