Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak snów erotycznych lub..

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 20 lat. Mam chłopaka, ale nie mam snów erotycznych, a jeśli mam to pojawiają się w nich inne pary. Czasem w domyśle jestem to ja i chyba On... Nie chcę tak mieć, wolałabym albo w ogóle nigdy nie mieć tego typu snów, albo żeby były one bardziej oczywiste (tylko on i ja, jawnie i nikt więcej). Mamy dużo. okazji do uprawiania seksu, ale ogólnie mam problem z libido i nigdy nie miałam takich snów, a teraz zaczyna mnie to przerażać. Czy mogę coś z tym zrobić? Gdy Ci obcy ludzie pojawiają się w tych snach to nigdy nawet nie pamiętam jak wyglądali, wiem tylko tyle, że ich nie znam. Z psychologicznego punktu widzenia, co to może oznaczać?

Gość gość
kompletnie nic. Gdy śpisz, twój mózg porządkuje informacje, które dziś otrzymał i miesza je z realnymi doświadczeniami. Tak powstają marzenia senne. poziom twojego libido ma wplyw na czestotliwosc snow erotycznych, a to ze pojawiaja sie inne pary? to tylko mozg probuje zapelnic 'luki' w tym co chemia w twoim organizmie wytwarza. moze byc zupelnie obcy facet, moze byc nawet kobieta, to nie ma zadnego znaczenia.

Gość tojeszczerazja
A i dodam jeszcze, bo może to być pomocne, że mieszkamy razem

Gość toznowuja
Czyli to nie oznacza, że jest w moim związku coś nie tak?